Home TOP NEWS Ο λόγος που δεν εξάσκησε το δικαίωμα της αναβολής…

Ο λόγος που δεν εξάσκησε το δικαίωμα της αναβολής…

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας στην διάσκεψη τύπου για το παιχνίδι με την Ζίρα ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τον λόγο που δεν εξάσκησε το δικαίωμα της αναβολής στην πρεμιέρα από την στιγμή που η ομάδα μας θα αγωνιστεί στα πλέι – οφ του Conference League.


Ο Νταμπράουσκας τόνισε πως αν θέλει η ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι μεγάλη ομάδα θα πρέπει να αγωνίζεται σε 2-3 παιχνίδι τη βδομάδα και να δείχνει στην πράξη ότι έχει βάθος για να ανταποκριθεί.

Η σχετική τοποθέτηση:

«Εάν θέλουμε να είμαστε μεγάλη ομάδα ασφαλώς και πρέπει να μπορούμε να αγωνιστούμε σε 2-3 παιχνίδια τη βδομάδα. Αν λέμε ότι έχουμε βάθος στο ρόστερ και δεν το δείχνουμε στην πράξη, πως θα το πιστέψουμε; Είναι μια ευκαιρία να δείξουμε ότι βελτιωνόμαστε. Δεν θέλω οι παίκτες να μένουν στην άνεση τους, θα πρέπει να παλέψουν για να διεκδικήσουν τη θέση τους στην ενδεκάδα. Ακόμη είμαστε στην αρχή. Για μένα οι αγώνες είναι μια ζούγκλα και θα πρέπει να επιβιώσουμε. Η ομάδα ξεκουράστηκε αρκετά το καλοκαίρι, θέλουμε να αναπτύξουμε το ρόστερ μας και να δείξουμε ότι έχουμε βάθος».