Home TOP NEWS Ο όχι απόλυτα έτοιμος Αλιούμ, ο εξαιρετικός Χάμπος και το… τρεχαντήρι ο...

Ο όχι απόλυτα έτοιμος Αλιούμ, ο εξαιρετικός Χάμπος και το… τρεχαντήρι ο Σίμιτς!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται εντατικά για το κρίσιμο παιχνίδι με τη Ζίρα, με στόχο να πάρει το αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να προχωρήσει στη League Phase του Conference League.


Ο προπονητής της ομάδας, Βάλντας Νταμπράουσκας, έχει επικεντρωθεί όλες αυτές τις μέρες στην προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του, ενώ παράλληλα καταστρώνει το πλάνο που θα ακολουθήσει για να εξασφαλίσει τη νίκη.

Στο προηγούμενο ματς με τη Φέχερβαρ, ο Νταμπράουσκας χρησιμοποίησε τον Σαϊντού Αλιούμ ως δεξί εξτρέμ, αλλά φάνηκε ότι ο νεαρός παίκτης χρειάζεται ακόμη χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Αντίθετα, ο Βέλικο Σίμιτς, που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στον αγώνα με τους Ούγγρους, εντυπωσίασε αγωνιζόμενος τόσο ως δεκάρι όσο και στα «φτερά» της επίθεσης. Αναμένεται να καλύψει το δεξί άκρο της επίθεσης και στον αγώνα με τη Ζίρα.

Επίσης, φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει και ο Χάμπος, ο οποίος ήταν εξαιρετικός από τη στιγμή που μπήκε στον αγώνα με τη Φέχερβαρ, δημιουργώντας ευκαιρίες και απειλώντας την αντίπαλη άμυνα.

Ανεξάρτητα από το ποιοι παίκτες θα ξεκινήσουν στον αγώνα ή θα έρθουν από τον πάγκο, είναι ζωτικής σημασίας όλοι να είναι απόλυτα έτοιμοι, συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι, ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να εξασφαλίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα απέναντι στους Αζέρους.