Home TOP NEWS Οδηγός τα ματς με Τορπέντο και Φέχερβαρ

Οδηγός τα ματς με Τορπέντο και Φέχερβαρ


Τα πιο κρίσιμα ματς για τον μεγάλο στόχο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Ευρώπη πλησιάζουν και το τριφύλλι προετοιμάζεται για τα πλέι-οφ του Κόνφερενς Λιγκ.


Οι πράσινοι του Νταμπράουσκας μετά τις δύο προκρίσεις και τις τέσσερις νίκες απέναντι σε Τορπέντο και Φέχερβαρ έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Επόμενος και τελευταίος αντίπαλος πριν τη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ είναι η Ζίρε από το Αζερμπαϊτζάν. Μπορεί να μην είναι ένα γνωστό όνομα που να τρομάζει όμως η νεοσύστατη ομάδα από το Μπακού δεν βρέθηκε τυχαία εδώ, οπότε δεν υπάρχει χώρος για υποτίμηση.

Όπως και στους δύο προηγούμενους προκριματικούς γύρους ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την ίδια συνταγή για πρόκριση. Να δείξουμε από το πρώτο παιχνίδι ποια ομάδα είναι το φαβορί και να πάρουμε μια καθαρή νίκη.

Κόντρα στην Τορπέντο η ΟΜΟΝΟΙΑ επικράτησε με 3-1 στο πρώτο ματς στο ΓΣΠ βάζοντας γερές βάσεις πρόκρισης, ενώ με την Φέχερβαρ παρά το στενό 1-0 η εμφάνιση έδειξε ποια ομάδα ήταν το αφεντικό. Και στις δύο περιπτώσεις το επιβεβαιώσαμε με δεύτερη νίκη εκτός έδρας οπότε με οδηγό αυτά τα τέσσερα παιχνίδια πρέπει να εμφανιστούμε ακόμη καλύτεροι και πιο συγκεντρωμένοι.