Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία για Νέα Σαλαμίνα

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία για Νέα Σαλαμίνα

Η ομάδα μας προετοιμάζεται για τον αυριανό αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Cyprus League, μετά την αναμέτρηση με τη Ζίρα. Το ματς θα διεξαχθεί στις 20:30 και η ομάδα στοχεύει στην επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα στο Αζερμπαϊτζάν.


Η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με τους “ερυθρόλευκους” θα ολοκληρωθεί το απόγευμα, με προπόνηση στο “Ηλίας Πούλλος”. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας θα έχει την ευκαιρία να αξιολογήσει τους ποδοσφαιριστές του για τελευταία φορά πριν τον αγώνα και να διαμορφώσει την τακτική του, ώστε η ομάδα να διεκδικήσει τη νίκη στο “Αμμόχωστος – Επιστροφή”.

Από πλευράς αγωνιστικής κατάστασης, δεν προέκυψαν τραυματισμοί στον αγώνα στο Αζερμπαϊτζάν. Όλοι όσοι συμμετείχαν στην αποστολή, καθώς και ο Κίτσος, είναι διαθέσιμοι για τον αυριανό αγώνα. Ο Χαραλάμπους θα παραμείνει εκτός, ενώ η συμμετοχή του Νικόλα Παναγιώτου είναι αμφίβολη.

Μετά τη σημερινή προπόνηση θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα.