Home TOP NEWS Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα – Αποστολή...

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα – Αποστολή με 23 ποδοσφαιριστές

Με απογευματινή προπόνηση που έγινε στο “Ηλίας Πούλλος” η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα το οποίο θα γίνει στις 20:30 στο “Αμμόχωστος – Επιστροφή στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Cyprus League.


Ο Βάλντας Νταμπράουσκας για το αυριανό παιχνίδι θα έχει στην διάθεση του συνολικά 23 ποδοσφαιριστές. Έμεινε εκτός ο Χαραλάμπους, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Παναγιώτου.

Η ενημέρωση:

Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (01/09) αγώνα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Κίτσος, Ελάντερ, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Κακουλλής, Ατζίλι, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μασούρας, Μάριτς, Σίμιτς, Λανγκ, Χαμάς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μουσιαλόφσκι, Εράκοβιτς, Νεοφύτου Αλιούμ.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο «Αμμόχωστος-Επιστροφή» θα αρχίσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα από το γήπεδο μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV.