Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Ομόνοια και Πάφος για το πρώτο βήμα πρόκρισης!

Ομόνοια και Πάφος για το πρώτο βήμα πρόκρισης!

Το παρόν κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της in2bet | 18+ | Παιχνίδι είναι, βάλε όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η in2bet κατέχει άδεια Κλάσης Β (016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων.


Ώρα Κόνφερενς Λιγκ για τις κυπριακές ομάδες που στοχεύουν σε πρόκριση στα πλέι-οφ της διοργάνωσης.

Ομόνοια και Πάφος ρίχνονται απόψε στη μάχη του Γ’ προκριματικού απέναντι σε Φέχερβαρ και ΤΣΣΚΑ 1948 αντίστοιχα.

Πρώτο χρονικά παιχνίδι αυτό της Ομόνοιας που υποδέχεται στις 20:00 στο ΓΣΠ την Ουγγρική Φέχερβαρ.

Το τριφύλλι πέρασε το εμπόδιο της Τορπέντο με δύο νίκες στον προηγούμενο γύρο και στόχος είναι να βάλει γερές βάσεις πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι. Η Φέχερβαρ δεν είναι ομάδα που τρομάζει και οι πράσινοι καλούνται να πετύχουν μια καθαρή νίκη για να πάνε στην Ουγγαρία σε μια εβδομάδα και να διεκδικήσουν την πρόκριση.

Μισή ώρα αργότερα, στις 20:30, ο αγώνας της Πάφου που αγωνίζεται εκτός έδρας στη Βουλγαρία απέναντι στην ΤΣΣΚΑ 1948. Η νεοσύστατη ΤΣΣΚΑ ιδρύθηκε το 2016 και αυτή είναι η δεύτερη συμμετοχή της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Πάφος ταξιδεύει στη Βουλγαρία και το στάδιο Βασίλ Λέφσκι για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα με στόχο ακόμη μια ιστορική πρόκριση στο πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι της ιστορίας της.

Με αμέτρητες επιλογές αγορών, κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλα bonus*, η in2bet σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα με το Bet Builder, αλλά και να συμμετέχεις στα in2Missions για να κερδίσεις δωρεάν στοίχημα αξίας 15 ευρώ στο τέλος κάθε αγωνιστικής! Προηγήσου με 2 γκολ και πήγαινε κατευθείαν ταμείο πριν τελειώσει ο αγώνας!

Μπες στο in2bet.com.cy και μπες στο παιχνίδι!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις: https://in2bet.com.cy/bonus

Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης