Home TOP NEWS Πως το κάνει, μόνο ο Ανδρόνικος ξέρει…

Πως το κάνει, μόνο ο Ανδρόνικος ξέρει…


Αλλαγή στο 90+1′ και γκολ στο 90+5′; Φυσικά αυτός είναι ο Ανδρόνικος Κακουλλής.


Το γκολ του κόντρα στην Φέχερβαρ δεν ήταν κάποιο εντυπωσιακό σουτ ή μια ωραία κεφαλιά. Ήταν απλά ένα άγγιγμα πάνω στη γραμμή σε ένα ματς που ήταν τελειωμένο εκείνη την στιγμή.

O Ανδρόνικος μετά από την πιο δύσκολη εβδομάδα της καριέρας του, όπου συμφώνησε σε όλα με την Γκέτεμποργκ, αποχαιρέτησε με δάκρυα την ομάδα που τον ανέδειξε και τον Πράσινο Λαό και τελικά όλα ναυάγησαν, μετά από όλα αυτά, μπήκε αλλαγή στο 90+1′ και τα έδωσε όλα. Χωρίς γκρίνιες, χωρίς τερτίπια αλλά με αφοσίωση στην ομάδα που ανήκει και που αγαπά.

Όλα αυτά τα χρόνια άκουσε πολλά, από πολλούς Ομονοιάτες και μη, όμως ποτέ του δεν τους άκουσε. Πως το κάνει δεν ξέρουμε, όμως δεν είναι τυχαίο ότι κάθε χρόνο αποδεικνύεται ως η Super-Sub της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ναι, αναγνωρίζουμε ότι χρειάζεται βελτίωση σε αρκετούς τομείς όμως το πάθος, η αφοσίωση και ο σεβασμός του προς το τριφύλλι μας έχει κερδίσει, δικαιούται τον σεβασμό μας και όχι τον χλευασμό, και το ίδιο ισχύει για όσους εκτιμούν την προσπάθεια του και δεν περιμένουν να δουν στο γήπεδο τον… Βραζιλιάνο Ρονάλντο.

Εντωμεταξύ να σημειώσουμε και κάποια σημαντικά στοιχεία. Με το γκολ του απέναντι στην Φέχερβαρ ο Κακουλλής σκόραρε για 5η συνεχόμενη σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Με αυτό το τέρμα έφτασε τα 7, αριθμός που τον κατατάσσει στη 2η θέση των σκόρερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Ευρώπη μαζί με τον Ανδρέα Κάντηλο (7) και πίσω μόνο από τον τεράστιο Ράινερ Ράουφμαν!

Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΕΚΑΔΑ

  1. ΡΑΪΝΕΡ ΡΑΟΥΦΜΑΝ 11
  2. ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΝΤΗΛΟΣ 7
  3. ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ 7
  4. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 6
  5. ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΪΑΦΑΣ 6
  6. ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ 5
  7. ΠΑΝΙΚΚΟΣ ΞΙΟΥΡΟΥΠΠΑΣ 5
  8. ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 5
  9. ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΪΑΦΑΣ 4
  10. ΤΖΙΟΡΝΤΙ ΓΚΟΜΕΘ 4