Home TOP NEWS Post Game: Mε μπόλικο άγχος η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και με…...

Post Game: Mε μπόλικο άγχος η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και με… μηνύματα προς τον Νταμπράουσκας!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε χθες βράδυ να πάρει το ζητούμενο απέναντι στον Εθνικό Άχνας, ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα, ωστόσο η νίκη και στο σκορ, όπως δήλωσε και ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν αντικατοτρίπτιζει την συνολική εικόνα του παιχνιδιού.


Μετά το Ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης (22/08) κόντρα στην Ζίρα, ο Λιθουανός τεχνικός άλλαξε σχεδόν την μισή ομάδα στο χθεσινό παιχνίδι, ωστόσο κάποιοι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν έδειξαν ότι ακόμη χρειάζονται χρόνο.

Η ομάδα μας για μεγάλο χρονικό διάστημα στο παιχνίδι έμοιαζε να είναι ασύνδετη σε όλες τις γραμμές κάτι που έδωσε την ευκαιρία στον Εθνικό Άχνας να της δημιουργήσει προβλήματα και να την αγχώσει μέχρι να έρθει ο Χάμπος να ανοίξει το σκορ και στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλιούμ να “καθαρίσει” με τα δικά του τέρματα.

Ο Νταμπράουσκας ξεκίνησε το παιχνίδι στο αμυντικό τρίτο με τους Παναγιώτου – Μασούρα στα δύο άκρα και τους Ελάντερ και Κουλιμπαλί στα στόπερ. Ο Ελλαδίτης από δεξία σε αρκετές περιπτώσεις έπαιζε μόνος, αφού δεν έχει βοήθειες από τον Ατζίλι, ενώ από αριστερά έλειψαν τα ανέβασματα καθώς ο Παναγιώτου ήταν περισσότερο επικεντρωμένος στα αμυντικά του καθήκοντα.

Το “δίδυμο” στην μεσαία γραμμή, ο Κούσουλος και Μάριτς φάνηκε ότι θα χρειαστεί παιχνίδια για να “δέσει”, ο τρίτος της παρέας ο Χαραλάμπους, είχε τρεξίματα, μαρκαρίσματα, πέτυχε και το γκολ που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη, όμως αποχώρησε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο αντιμετωπίζοντας πρόβλημα τραυματισμού.

Στο επιθετικό τρίτο ο Στεπίνσκι δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα απειλητικός στο χθεσινό παιχνίδι, αφού έμοιαζε να είναι αποκομμένος, ενώ δεν πήγαν πολλές μπάλες πάνω του, ο Ατζίλι έδειξε ακόμη χρόνο για να φτάσει στο 100%, ενώ ο Σίμιτς ήταν για ακόμη μια φορά κορυφαίος. Ξεκίνησε στα αριστέρα, στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο δεξί άκρο, είχε τρεξίματα, ενέργεια, ήταν δημιουργικός, ενώ στάθηκε κι άτυχος στο 84ο λεπτό για να μετουσιώσει την καλή του εμφάνιση σε γκολ αφού η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Τέλος οι διορθωτικές κινήσεις που έκανε ο Νταμπράουσκας από τον πάγκο μπορούμε να πούμε ότι του βγήκαν στο 100%. Ο Εράκοβιτς έδεσε καλύτερο το κέντρο, ο Χαμάς έδωσε περισσότερη ενέργεια από αριστερά, ενώ οι Κακουλλής και Αλιούμ μπήκαν μέσα και “σκότωσαν” το ματς με τον δεύτερο μάλιστα να σκοράρει και δύο γκολ.

Τώρα, στην ΟΜΟΝΟΙΑ αφήνουν πίσω τους το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας και επικεντρώνονται στο επερχόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Ζίρα, όπου το μόνο που χρειάζεται είναι να διαχειριστούν το προβάδισμα του 6-0 και να “κλειδώσουν” την πρόκριση, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να είναι περισσότερο τυπικής διαδικασίας.