Home FEATURED Post Game: Το ρεζουμέ του διπλού και ο απαιτητικός Νταμπράουσκας

Post Game: Το ρεζουμέ του διπλού και ο απαιτητικός Νταμπράουσκας


Η ΟΜΟΝΟΙΑ εξασφάλισε την πρόκριση της στα πλέι-οφ του Κόνφερενς Λιγκ με δεύτερη νίκη επί της Φέχερβαρ και συνεχίζει το ευρωπαϊκό της ταξίδι.


Το τριφύλλι επικράτησε με 0-2 της Φέχερβαρ μέσα στην Ουγγαρία σε ένα παιχνίδι όπου είχε διαφορετική εικόνα σε κάθε ημίχρονο. Επιβλητικό ποδόσφαιρο για ένα 45λεπτο και διαχείριση στο δεύτερο όπου δεχθήκαμε πίεση όμως στο τέλος βγάλαμε και πάλι αντίδραση.

Στο πρώτο μέρος δείξαμε από το πρώτο δευτερόλεπτο ότι πήγαμε στο Sostoi Stadion για το διπλό και μέχρι το 15′ είχαμε τρεις καλές ευκαιρίες και ένα δοκάρι με Παναγιώτου.

Τελικά το γκολ ήρθε στο 28′ μετά από εξαιρετικό συνδυασμό των Αλιούμ-Μάριτς-Σίμιτς και ο Σεμέδο από κοντά άνοιξε το σκορ. Ήταν ένα εξαιρετικό σε δημιουργία γκολ και μια φάση που την βλέπουμε συχνά σε αυτά τα πρώτα τέσσερα ματς με τον Νταμπράουσκας στον πάγκο.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου θα μπορούσε ο Σεμέδο να σκοράρει και δεύτερο γκολ όμως στο τετ-α-τετ με τον Τοθ στο 37′ νικήθηκε.

Στην επανάληψη οι Ούγγροι έκαναν αρκετές αλλαγές και μας έβαλαν πίεση με την ΟΜΟΝΟΙΑ να οπισθοχωρεί αρκετά, κάτι που δεν άρεσε στον Νταμπράουσκας.

Ο Λιθουανός κόουτς σχολίασε χαρακτηριστικά ότι η ομάδα δεν ήταν στα επίπεδα που θέλει και δεν είχε τον έλεγχο του αγώνα σε αυτό το σημείο δείχνοντας ότι περιμένει ακόμη περισσότερα από τους παίκτες του. Ένα από τα χαρακτηριστικά του 47χρονου τεχνικού είναι τα υψηλά στάνταρ που έχει θέσει από το πρώτο παιχνίδι και παρά τις καλές εμφανίσεις δείχνει ότι δεν εφησυχάζεται.

Είναι απαιτητικός και μεθοδικός ο Λιθουανός και αυτό φαίνεται στο γήπεδο με την ΟΜΟΝΟΙΑ να ανεβάζει ρυθμούς και επίπεδο από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Στο φινάλε του αγώνα, από το 80′ και μετά οι αλλαγές του Νταμπράουσκας φρέσκαραν την ομάδα μας με τον Χάμπο να απειλεί τρεις φορές όμως τελικά το γκολ ήρθε στο 90+5′ από τον Κακουλλή.

Ο Σίμιτς ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε περισσότερο από τους υπόλοιπους, πραγματοποιώντας την καλύτερη του εμφάνιση με το τριφύλλι στο στήθος από την μέρα που ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Γενικότερα κρατάμε την πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι και το πρώτο ημίχρονο στην Ουγγαρία και το μηδέν στα δύο ματς με την Φέχερβαρ. Ο στόχος της πρόκρισης στα πλέι-οφ δίνει έξτρα ψυχολογία στο σύνολο του Νταμπράουσκας και πλέον θα τα δώσουμε όλα για όλα για την πρόκριση στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ.