Home TOP NEWS Προστατεύουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ – Η θέση του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ είναι στο γήπεδο

Προστατεύουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ – Η θέση του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ είναι στο γήπεδο

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του μεγάλου αποψινού αγώνα για την ΟΜΟΝΟΙΑ υπενθυμίζουμε στον κόσμο μας πως εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο η ποινή με αναστολή που μας επέβαλε η ΟΥΕΦΑ για κλείσιμο ολόκληρης της Δυτικής κερκίδας, σε περίπτωση που σε Ευρωπαϊκό μας αγώνα παρατηρηθεί παραβατική συμπεριφορά.

Επαναλαμβάνουμε την υποχρεώση όπως άπαντες έχουν υποδειγματική συμπεριφορά στους αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ποτέ δεν πρέπει να επιτρέψουμε να επιβληθούν στην ΟΜΟΝΟΙΑ τέτοιες οδυνηρές ποινές, που θα της στερήσουν το μεγάλο της «όπλο», τον ΛΑΟ της, τον 12ο της παίκτη, αλλά ούτε και να στερηθεί η δυνατότητα σε χιλιάδες φιλάθλους να βρίσκονται στο γήπεδο, δίπλα στην ομάδα.

Παράλληλα, εκφράζουμε για πολλοστή φορά τη θέση και αποφασιστικότητά μας για μηδενική ανοχή σε όσους προκαλούν προβλήματα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τον κόσμο της, τόσο σε Ευρωπαϊκούς όσο και σε εγχώριους αγώνες. Οι ποινές προς τους παραβάτες επιβάλλονται άμεσα και χωρίς εξαιρέσεις.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντλεί μεγάλο μέρος της δύναμής της από τον κόσμο της και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον οποιονδήποτε να της την στερήσει.

Με τη συμπεριφορά μας τιμούμε πάντοτε την ΟΜΟΝΟΙΑ, τις αξίες και τα ιδανικά της.

Η θέση του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ είναι στο γήπεδο και εκεί πρέπει να βρίσκεται σε κάθε αγώνα με το γνωστό πάθος και ενθουσιασμό, με παλμό, δυναμισμό και ενέργεια!