Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με Φέχερβαρ στην Ουγγαρία

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Φέχερβαρ στην Ουγγαρία


Με ένα και μοναδικό στόχο ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει απόψε (19:00-Cytavision) την Φέχερβαρ στην Ουγγαρία η ΟΜΟΝΟΙΑ.


Οι πράσινοι του Νταμπράουσκας αντιμετωπίζουν την Φέχερβαρ στο Sostoi Stadion έξι μέρες μετά τη νίκη με 1-0 στο ΓΣΠ με φόντο την πρόκριση στα πλέι-οφ.

Το στενό 1-0 του πρώτου αγώνα δεν εξασφαλίζει τίποτα όμως το τριφύλλι έδειξε ότι μπορεί όχι μόνο να διαφυλάξει αυτό το αποτέλεσμα αλλά και να πάρει ακόμη μια νίκη, φτάνει βέβαια να εμφανιστεί ακόμη πιο σοβαρό και αποτελεσματικό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του όμως δεν αναμένουμε να προβεί σε πολλές αλλαγές.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Φαμπιάνο και στην αμυντική γραμμή οι τρεις από τους τέσσερις είναι σίγουροι. Ο Χαμάς θα κινείται στο αριστερό άκρο της άμυνας και οι ΚουλιμπαλίΠαναγιώτου θα είναι το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.

Η θέση που παίζεται είναι στο δεξί άκρο εκεί όπου ο Μασούρας είναι ετοιμοπόλεμος ξανά ενώ ο Ντιουνκού που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο ΓΣΠ έχει μικρό προβάδισμα.

Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Μάριτς, Εράκοβιτς και Εβάντρο με τον Χάμπο να διατηρεί λίγες πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα αντί του Βραζιλιάνου.

Στα φτερά από αριστερά θα είναι ο Σεμέδο και από δεξιά ο Σίμιτς και ο Στεπίνσκι στην κορυφή της επίθεσης.