Home FEATURED Πρόβλεψη ενδεκάδας με Τορπέντο

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Τορπέντο


Ενδεκάδα που κερδίζει δύσκολα αλλάζει και σε μεγάλο βαθμό αυτό αναμένουμε να δούμε απόψε το βράδυ στο στάδιο Ραμάζ Σενγκέλια.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τορπέντο Κουταΐσι στο δεύτερο παιχνίδι με τους Γεωργιανούς για τον Β’ προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ.

Μια εβδομάδα πριν στο ΓΣΠ το τριφύλλι επικράτησε με 3-1, έβαλε βάσεις πρόκρισεις και έδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα όμως θα πρέπει να το επιβεβαιώσει ξανά και μέσα στη Γεωργία.

Οι Γεωργιανοί πιστεύουν στην ανατροπή, το γήπεδο θα είναι γεμάτο όμως μια σοβαρή και πειθαρχημένη ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Κούσουλος επέστρεψε από την τιμωρία του και είναι διαθέσιμος όμως δύσκολα θα τον δούμε στην ενδεκάδα.

Γενικότερα αναμένουμε να δούμε την ίδια ενδεκάδα με το ΓΣΠ με μοναδική πιθανή αλλαγή αυτή στην κορυφή της επίθεσης. Ο Στεπίνσκι αγωνίστηκε βασικός στη Λευκωσία όμως είναι πιθανό να προτιμηθεί ο Κακουλλής για το ματς στο Κουταΐσι.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Φαμπιάνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια και οι Μασούρας, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου και Χαμάς στην τετράδα της άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Μάριτς, Χάμπος και Εράκοβιτς και στα φτερά ο Σεμέδο αριστερά και ο Σίμιτς δεξιά.

Για την γραμμή κρούσης της θέση διεκδικούν οι Κακουλλής και Στεπίνσκι.