Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με Ζίρα

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Ζίρα

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμη για το αποψινό πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Ζίρα του Αζερμπαϊτζάν για τα πλέι – οφ του Europa Conference League.


Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΟΜΟΝΟΙΑ, η ομάδα του Νταμπράουσκας θα μεταβεί το απόγευμα στο ΓΣΠ έχοντας 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της. Δεν συμπεριλήφθηκε ο Φώτης Κίτσος, για πρώτη φορά σε αποστολή αγώνα βρίσκεται ο νεαρός, Μουσιαλόφσκι.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας όλες αυτές τις μέρες είχε την ευκαιρία να διαβάσει και να μελετήσει την ομάδα των Αζέρων και μέσα από τις προπονήσεις, μετέφερε στους ποδοσφαιριστές του τα +/- της Ζίρα, ενώ ετοίμασε και το πλάνο για να μπορέσει να “χτυπήσει” τη νίκη και να κάνει το αποφασιστικό βήμα πρόκρισης.

Όσον αφορά το αποψινό παιχνίδι αναμένουμε ότι ο Λιθουανός τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα μας με μερικές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με την Φέχερβαρ.

Η πρόβλεψη μας για την πιθανή ενδεκάδα έχει ως εξής:

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται για ακόμη ένα παιχνίδι ο Φαμπιάνο.

Η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Χαμάς (αριστερά) και Ντιουνκού (δεξιά) στα δύο άκρα και στο κεντρικό διάδρομο της αμυντική γραμμής θα κινούνται οι Παναγιώτου και Κουλιμπαλί.

Στον άξονα αναμένεται να δούμε τους Μάριτς και Εράκοβιτς και λίγο πιο μπροστά τους θα κινείται ο Χαραλάμπους ο οποίος έκανε φοβερό ημίχρονο στην Ουγγαρία κόντρα στην Φέχερβαρ.

Στο επιθετικό τρίτο θα δούμε στα δύο “φτερά” τους Σεμέδο (αριστερά) και Σίμιτς (δεξιά) και τον Μάριους Στεπίνσκι να κινείται στην κορυφή της επιθετικής γραμμής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η πιθανή ενδεκάδα: Φαμπιάνο, Χαμάς, Ντιουνκού, Παναγιώτου, Κουλιμπαλί, Μάριτς, Εράκοβιτς, Χαραλάμπους, Σεμέδο, Σίμιτς, Στεπίνσκι