Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρόβλεψη ενδεκάδας με Ζίρε

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Ζίρε


Η ΟΜΟΝΟΙΑ σφράγισε την πρόκριση της στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ από τη Λευκωσία όμως ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι πάντα είναι σημαντικό.


Μεγάλος στόχος είναι να διατηρηθεί το αήττητο μας στα προκριματικά και να γίνουμε η πρώτη κυπριακή ομάδα που μπαίνει σε ομίλους χωρίς να δεχθεί ήττα. Παράλληλα εξίσου σημαντικό είναι να δούμε ακόμη μια καλή εμφάνιση και να πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες που το χρειάζονται.

Ασφαλώς και είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε πρόβλεψη για το πλάνο του Νταμπράουσκας αφού υπάρχει και το παιχνίδι της Κυριακής με τη Σαλαμίνα στο πίσω μέρος του μυαλού, όμως θα το επιχειρήσουμε. Σίγουροι απόντες οι Παναγιώτου (λόγω ίωσης) και Χάμπος (λόγω τραυματισμού) που δεν ακολούθησαν την αποστολή.

Η θέση κάτω από τα δοκάρια μέχρι σήμερα ήταν καπαρωμένη όμως είναι πολύ πιθανό το σενάριο να δούμε τον Ουζόχο βασικό απόψε.

Στην άμυνα από δεξιά θα αγωνιστεί ο Μασούρας και αριστερά ο Χαμάς. Στο κέντρο της άμυνας ο Ελάντερ θα είναι ξανά βασικός και μένει να δούμε εάν θα ξεκουράσει τον Κουλιμπαλί για να αγωνιστεί ο Λανγκ.

Στη μεσαία γραμμή υπάρχει το ερωτηματικό για τον Μάριτς, ο οποίος κατέγραψε ακόμη ένα 90λεπτο με Εθνικό και ίσως ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί. Σε αυτό το σενάριο θα δούμε τον Κούσουλο σε ρόλο αμυντικού χαφ και τους Εράκοβιτς και Εβάντρο πιο μπροστά του. Είναι και η επιλογή Μουσιαλόφσκι όμως δεν είναι έτοιμος ακόμη για ενδεκάδα.

Στα φτερά ο Σίμιτς χρειάζεται ξεκούραση ενώ ο Σεμέδο που ξεκουράστηκε την Κυριακή ίσως επανέλθει. Το πιο πιθανό είναι να δούμε Σεμέδο αριστερά και Ατζίλι δεξιά εκτός εάν δώσει φανέλα βασικού στον Αλιούμ.

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ανδρόνικος Κακουλλής.