Home TOP NEWS Ρεπορτάζ από Ελλάδα για Σαμάτα και ΟΜΟΝΟΙΑ – «Οι διαπραγματεύσεις και τι...

Ρεπορτάζ από Ελλάδα για Σαμάτα και ΟΜΟΝΟΙΑ – «Οι διαπραγματεύσεις και τι ζητά ο ΠΑΟΚ»


Ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ στον ΣΠΟΡ FM Ελλάδος, Δημήτρης Τσορμπατσόγλου τοποθετήθηκε για το μέλλον του Άλι Σαμάτα και τις διαπραγματεύσεις ΠΑΟΚ και ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


Ως γνωστόν ο 31χρονος φορ του ΠΑΟΚ ενδιαφέρει το τριφύλλι και αυτή την στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του.

Όπως επισήμανε ο συνάδελφος του ΣΠΟΡ FM Ελλάδος, οι τρεις πλευρές θέλουν να γίνει το deal αφού ο παίκτης είναι 4η επιλογή και ο ΠΑΟΚ θέλει να βρει τρόπο να τον παραχωρήσει (το συμβόλαιο του λήγει το 2025) ενώ βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όπως επίσης και ο Σαμάτα ψάχνει μια νέα πρόκληση.

Το θέμα αυτή την στιγμή είναι οικονομικό τόνισε και ψάχνουν την χρυσή τομή, πως να ικανοποιήσει δηλαδή η ΟΜΟΝΟΙΑ τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή αλλά και του ΠΑΟΚ. Σημείωσε παράλληλα ότι οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ στις προτάσεις από Σαουδική Αραβία ήταν περίπου 300 χιλιάδες ευρώ όμως όσο περνάει ο καιρός αυτό το ποσό αλλάζει.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από τις τοποθετήσεις του Δημήτρη Τσορμπατσόγλου στον ΣΠΟΡ FM Ελλάδος για Σαμάτα και ΟΜΟΝΟΙΑ: