Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Σφραγίδα πρόκρισης με προσφορά* για τους φίλους της Ομόνοιας από τη Novibet!

Σφραγίδα πρόκρισης με προσφορά* για τους φίλους της Ομόνοιας από τη Novibet!

Μόνο η τυπική σφραγίδα απομένει για την πρόκριση της Ομόνοιας στη League Phase του Conference League, η οποία θα μπει στον επαναληπτικό με τη Ζίρα στο Αζερμπαϊτζάν (19:00).


    Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Η Ομόνοια θέλει να… τριτώσει το καλό στην προκριματική φάση του Conference League για να υλοποιήσει τον σημαντικό ευρωπαϊκό στόχο της παρουσίας της στη League Phase της διοργάνωσης.

Μετά τις επιβλητικές προκρίσεις με 2/2 επί της Τορπέντο Κουτάισι (3-1, 1-2) και Φέχερβαρ (1-0, 0-2) σε δεύτερο και τρίτο γύρο αντίστοιχα, σειρά έχει η Ζίρα στα Playoffs, όπου η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας φρόντισε να μην αφήσει περιθώρια από τον πρώτο κιόλας αγώνα.

Το 6-0 στο ΓΣΠ τα λέει όλα για την επιβλητική εμφάνιση και το σκορ που έχει δώσει πρόωρα την πρόκριση στους «πράσινους» της Λευκωσίας.

Αυτό που μένει είναι η τυπική σφραγίδα πρόκρισης στη League Phase και η επιστροφή σε ευρωπαϊκό όμιλο μετά τη σεζόν 2022/2023 και το Europa League.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΜΕ 30€ FREE BET

Η Ομόνοια στην πρώτη αναμέτρηση με τους Αζέρους κυριάρχησε με τα γκολ του Χαμάς (13’), Σεμέδο (34’, 70’), Στεπίνσκι (45’+1, 54’), Εβάντρο (60’) και στη ρεβάνς του Μπακού δεν ανησυχεί για την πρόκριση αλλά θέλει να κλείσει τον κύκλο των προκριματικών με άλλη μία νίκη για το απόλυτο 6/6. Το «διπλό» της Ομόνοιας είναι σε απόδοση 2.25.

Η ομάδα του Νταμπράουσκας με την ψυχολογία στα ύψη μπήκε με το δεξί και στο πρωτάθλημα με το 3-0 επί του Εθνικού έχοντας δύο σερί παιχνίδια που συνδύασε τη νίκη της με Over 2.5 γκολ. Η νίκη επί της Ζίρα μαζί με Over 2.5 προσφέρεται στο 3.50.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΜΕ 30€ FREE BET

Τέλος, ανάμεσα      στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.COM.CY/INFO/OROI-OMONOIA30

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022.  Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy