Home TOP NEWS Σίμιτς: «Πραγματικά πιστεύω πως μπορούμε να πάμε μακριά σε όλες τις διοργανώσεις»

Σίμιτς: «Πραγματικά πιστεύω πως μπορούμε να πάμε μακριά σε όλες τις διοργανώσεις»

O MVP του παιχνιδιού με την Φέχερβαρ, Βέλικο Σίμιτς, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του ΟΜΟΝΟΙΑ TV για το αποψινό παιχνίδι με την Ζίρα.


Ο Σέρβος σχολίασε ότι ψηφίστηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής, ενώ αναφέρθηκε και για το αποψινό παιχνίδι με τους Αζέρους.

Αναλυτικά:

Ψηφίστηκες ως ο MVP του τελευταίου αγώνα εναντίον της Fehervar. Πως αισθάνεσαι γι’αυτό; «Αισθάνομαι υπέροχα. Είναι πάντα ωραίο να έχεις καλή απόδοση και ο κόσμος να το αναγνωρίζει αυτό. Το πιο σημαντικό όμως είναι που κέρδισε η ομάδα»

Πρώτος αγώνα πλέι οφ εναντίον της Ζίρε. Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον Σύλλογο μας. Τι είδους παιχνίδι περιμένεις; «Φτάσαμε μέχρι εδώ, το καθεί σ’αυτή τη φάση μετράει. Είμαστε ένα βήμα μακριά από τους ομίλους, ένα πολύ σημαντικό βήμα για εμάς. Περιμένω να είναι μια ποιοτική ομάδα η Ζίρε, ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά το πιστεύω πολύ ότι αν κάνουμε το παιχνίδι μας θα περάσουμε»

Ποια είναι κατά τη γνήμη σου τα βασικά πράγματα που πρέπει να κάνουμε για να έρθει θετικό αποτέλεσμα; «Απλά να συνεχίσουμε αυτά που ήδη κάνουμε μέχρι τώρα. Να είμαστε συμπαγής στην άμυνα και να είμαστε επίσης δημιουργική και με ορμή επιθετικά»

Σε είδαμε να παίζεις και στις τρείς θέσεις πίσω από τον επιθετικό αυτά τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια και σε όλα τα παιχνίδια είχες πολύ καλές εμφανίσεις. Ένα σχόλιο γι’αυτό. «Είναι ωραίο που το ακούω. Πραγματικά προσπαθώ να δίνω το καλύτερο για την ομάδα. Η θέση δεν είναι τόσο σημαντική. Μπορώ να παίξω δεξιά, αριστερά, πίσω από τον επιθετικό, οπουδήποτε. Απλά προσπαθώ να κάνω το καλύτερο και είμαι χαρούμενος που ο κόσμος το αναγνωρίζει αυτό»

Ποιο είναι το προαίσθημα σου γι’αυτή τη σεζόν; «Αισθάνομαι πως θα είναι μια πολύ καλή σεζόν για εμάς. Είμαστε σπουδαία ομάδα, με σπουδαίους νέους ποδοσφαιριστές και κάποιους σημαντικούς παίκτες από τη περασμένη σεζόν. Πραγματικά πιστεύω πως μπορούμε να πάμε μακριά σε όλες τις διοργανώσεις»

Οι φίλαθλου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στον αγώνα της Πέμπτης. Θέλουμε ένα μήνυμα από εσένα προς αυτούς. «Πάντα το κάνουν, πάντα έχουν σημαντικό ρόλο. Όλοι περιμένουν ένα γήπεδο γεμάτο που θα μα βοηθήσει να πάμε στους ομίλους»