Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Στη Σλοβακία για τις βάσεις πρόκρισης ο ΑΠΟΕΛ!

Στη Σλοβακία για τις βάσεις πρόκρισης ο ΑΠΟΕΛ!

Το παρόν κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της in2bet | 18+ | Παιχνίδι είναι, βάλε όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η in2bet κατέχει άδεια Κλάσης Β (016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων.


Ο ΑΠΟΕΛ στοχεύει σε πρόκριση στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και ταξιδεύει στη Σλοβακία για την πρώτη μονομαχία με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Οι πρωταθλητές Κύπρου ξεπέρασαν το εμπόδιο της Πέτροκουμπ στον Β’ προκριματικό γύρο και βρίσκουν μπροστά τους την πρωταθλήτρια Σλοβακίας. Απόψε το βράδυ (21:30) στο στάδιο Národný ο ΑΠΟΕΛ καλείται να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα και να φέρει την υπόθεση πρόκριση στο πορτοκαλί καμίνι του ΓΣΠ.

Οι γαλαζοκίτρινοι του Γκαγιέγο εξασφάλισαν ήδη την πρόκριση τους στην League phase Κόνφερενς Λιγκ, αφού πλέον έχει αλλάξει η μορφή διεξαγωγής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Επόμενος στόχος για τον ΑΠΟΕΛ η πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ για να μείνει ζωντανό το όνειρο για τα αστέρια. Οι Σλοβάκοι ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους από τον Α’ προκριματικό και μετρούν 3 νίκες και 1 ισοπαλία μέχρι τώρα, με απολογισμό 12 γκολ ενεργητικό και 4 παθητικό.

Με αμέτρητες επιλογές αγορών, κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλα bonus*, η in2bet σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα με το Bet Builder, αλλά και να συμμετέχεις στα in2Missions για να κερδίσεις δωρεάν στοίχημα αξίας 15 ευρώ στο τέλος κάθε αγωνιστικής! Προηγήσου με 2 γκολ και πήγαινε κατευθείαν ταμείο πριν τελειώσει ο αγώνας!

Μπες στο in2bet.com.cy και μπες στο παιχνίδι!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις: https://in2bet.com.cy/bonus

Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης