Home TOP NEWS Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Ζίρα!

Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Ζίρα!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ο νικηφόρος αγώνας με τη Φέχερβαρ αποτελεί πλέον παρελθόν, καθώς η ομάδα στρέφει την προσοχή της στην επόμενη πρόκληση που ακούει στο όνομα Ζίρα.


Οι ποδοσφαιριστές έχουν ήδη ξεκινήσει εντατικά την προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι με τους Αζέρους, το οποίο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (22/08, 20:00) στο ΓΣΠ. Στόχος τους είναι να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα ανοίξει τον δρόμο για την πρόκριση στους ομίλους.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τον Νταμπράουσκας και την τεχνική ηγεσία είναι η απουσία αγωνιστικών προβλημάτων. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι, επιτρέποντας στον προπονητή να εφαρμόσει το καλύτερο δυνατό πλάνο για τη νίκη.

Με την ψυχολογία στα ύψη από τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Τορπέντο και Φέχερβαρ, η ομάδα θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την καλή της φόρμα και με την υποστήριξη του Πράσινου ΛΑΟΥ να πετύχει ένα θετικό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα με τη Ζίρα, προετοιμάζοντας το έδαφος για τον επαναληπτικό στο Αζερμπαϊτζάν μια εβδομάδα αργότερα.