Home FEATURED Τι γράφουν στη Σουηδία για Κακουλλή και Γκέτεμποργκ

Τι γράφουν στη Σουηδία για Κακουλλή και Γκέτεμποργκ


Δημοσιεύματα στη Σουηδία επιβεβαιώνουν τις επαφές ΟΜΟΝΟΙΑΣ και Γκέτεμποργκ για Κακουλλή.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Expressen, οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη όμως ακόμη δεν έχει υπογραφή τίποτα μεταξύ των ομάδων αλλά και του παίκτη. Στόχος είναι να ολοκληρωθεί η συμφωνία μέσα στην εβδομάδα.

Μάλιστα η Γκέτεμποργκ, σύμφωνα με τους Σουηδούς, προσφέρει συμβόλαιο 3,5 ετών στον Κακουλλή και εάν κλείσει η συμφωνία ο Κύπριος φορ θα ταξιδέψει είτε στο τέλος αυτής της εβδομάδας είτε στις αρχές της επόμενης για να πραγματοποιήσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο.

Αναλυτικά τι γράφει το δημοσίευμα:

Πηγές στην Expressen αναφέρουν ότι η IFK Göteborg και η Ομόνοια Λευκωσίας ολοκληρώνουν τις διαπραγματεύσεις και ελπίζουν να ολοκληρώσουν τη συμφωνία αυτή την εβδομάδα.

Τίποτα δεν έχει υπογραφεί ούτε από τον σύλλογο ούτε από την πλευρά του παίκτη, αλλά αρκετές πηγές αναφέρουν ότι τα μέρη είναι θετικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Όσον αφορά τη διάρκεια του συμβολαίου, η Γκέτεμποργκ έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον τρεισήμισι ετών με τον Κακούλλη.

Μπορεί να πετάξει στη Σουηδία

Εάν οι τελικές διαπραγματεύσεις εξελιχθούν σύμφωνα με το σχέδιο, ο Κακουλλής μπορεί να βρεθεί στο Γκέτεμποργκ είτε στο τέλος αυτής της εβδομάδας είτε στις αρχές της επόμενης για να πραγματοποιήσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο.

Η Γκέτεμποργκ βρίσκεται στο κυνήγι ενός επιθετικού ιδιαίτερα μετά τον τραυματισμό του Lars Skjellerup που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για λίγο περισσότερο από έξι εβδομάδες.