Home FEATURED Το Κυπριακό Πρωτάθλημα γίνεται Cyprus League by Stoiximan!

Το Κυπριακό Πρωτάθλημα γίνεται Cyprus League by Stoiximan!


Το Κυπριακό Πρωτάθλημα γίνεται… Cyprus League by Stoiximan! Η συμφωνία ανάμεσα στην ΚΟΠ και τη Stoiximan αφορά τα επόμενα τρία χρόνια.


Η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, αποτελεί τον νέο Μεγάλο Χορηγό του Κυπριακού Πρωταθλήματος, το οποίο από τη σεζόν 2024-25 έως και την αγωνιστική περίοδο 2026-27 θα ονομάζεται Cyprus League by Stoiximan!

Η συνεργασία της Stoiximan με την ΚΟΠ (Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου) περιλαμβάνει κοινές πρωτοβουλίες για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των φιλάθλων, καθώς και τη σύνδεση του αθλητισμού με την κοινωνική προσφορά.

Τα τελευταία χρόνια η Stoiximan αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους υποστηρικτές του κυπριακού ποδοσφαίρου, μέσα από χορηγίες σε κορυφαίες ομάδες της χώρας, αλλά και τη στήριξη του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών. Επιπλέον, από τον Οκτώβριο του 2023, και μέχρι και το 2027, η Stoiximan είναι ο Μεγάλος Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ανδρών της χώρας.

Ο Country Μanager της Stoiximan στην Κύπρο, Άγγελος Χοντουλίδης, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία της Stoiximan με την ΚΟΠ ξεκίνησε το 2023 με τη χορηγική στήριξη της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου. Η νέα αυτή συμφωνία, που αφορά στη χορηγία του πρωταθλήματος, έρχεται ως επιστέγασμα της συνεργασίας αυτής. Το πεδίο των συνεργιών μας είναι πέρα από αυτό μιας τυπικής χορηγίας και εκτείνεται στη διεύρυνση του κοινωνικού αποτυπώματος του κυπριακού ποδοσφαίρου, κάτι που πάντοτε αποτελεί τη βάση των συνεργασιών μας. Θέλουμε να είμαστε ένας θετικός παράγοντας για την περαιτέρω ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και ως τέτοιο αντιλαμβανόμαστε τον ρόλο μας ως χορηγοί της Cyprus League by Stoiximan».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας δήλωσε:

«Η μετεξέλιξη του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας σε Cyprus League by Stoiximan σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το Κυπριακό Ποδόσφαιρο. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη συμφωνία η οποία θα έχει αμοιβαία οφέλη, τόσο για την εταιρεία, όσο και για την ΚΟΠ και κατ΄ επέκταση για τα Σωματεία μας.  Ως διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος, θα εργαστούμε με πλήρη επαγγελματισμό και αφοσίωση για να έχει η χορηγία της Stoiximan τη μεγαλύτερη δυνατή αξία, τόσο για την ίδια όσο και για το ποδόσφαιρο μας».

Η ποιότητα της πλατφόρμας της Stoiximan και η αξιοπιστία που προσφέρει στους πελάτες της, την έχουν κατατάξει ως το κορυφαίο brand online στοιχηματισμού σε Κύπρο και Ελλάδα. Παράλληλα, σταθερά στις κεντρικές αξίες της εταιρείας είναι η ανταπόδοση στην κοινωνία. Για τη φετινή χρονιά, η Stoiximan, όχι μόνο στηρίζει χορηγικά ομάδες και αθλητικές διοργανώσεις στην Κύπρο, αλλά αξιοποιεί τις συνεργασίες αυτές για να προχωρά σε ενέργειες που δημιουργούν θετικό αποτύπωμα  για την ευρύτερη κοινωνία.