Home TOP NEWS Το “who is who” του Ματέους Μουσιαλόφσκι!

Το “who is who” του Ματέους Μουσιαλόφσκι!

Ο Ματέους Μουσιαλόφσκι αποτελεί και επίσημα την 8η κίνηση της ομάδας μας για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.


Πρόκεται για 20χρονο (16 Οκτωμβρίου 2003) ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην μεσοεπιθετική γραμμή. Η κύρια θέση του Μουσιαλόφσκι είναι στο αριστερό “φτερό”, ωστόσο μπορεί να δώσει βοήθειες τόσο σαν επιτελικός μέσος, όσο και στο δεξί φτερό και περιμένουμε να δούμε πως ο Νταμπράουσκας θα διαχειριστεί τον ποδοσφαιριστή.

Το “who is who” του Μουσιαλόφσκι:

Ο ποδοσφαιριστής όταν ήταν 17ετών μετακόμισε από τη Λοτζ στη Λίβερπουλ και με την παρουσία του στους “κόκκινους”, κατάφερε να ξετρελάνει τους πάντες εντός του Αγγλικού συλλόγου με το ταλέντο του.

Στην Λίβερπουλ ξεκίνησε να παίζει μπάλα στην ομάδα Κ-18. Με αυτή μέτρησε συνολικά 31 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 18γκολ, ενώ έδωσε και 4ασίστ. Μάλιστα, ένα από τα τέρματα του, κόντρα στην Νιούκαστλ, ψηφίστηκε ως το καλύτερο του μήνα στον σύλλογο. Κάτι που είχε να συμβεί για παίκτη εκτός της πρώτης ομάδας από το 2013.

Στην συνέχεια ο νεαρός άσος μεταπήδησε στην ομάδα U21 της Λίβέρπουλ και εκεί αγωνίστηκε συνολικά σε 45 παιχνίδια και κατάφερε να πετύχει συνολικά 11γκολ και να δώσει 2 ασίστ.

Ο Πολωνός ποδοσφαιριστής είχε 6 συμμετοχές στο UEFA Youth League επίσης με την φανέλα της Λίβερουπλ και πέτυχε ένα γκολ σε παιχνίδι με την Μίλαν.

Ενώ ο ποδοσφαιριστής πλέον μάγεψε τον Γιούργκεν Κλοπ και του έδωσε και την ευκαιρία να αγωνιστεί και σε ένα παιχνίδι με την πρώτη ομάδα της Λίβερπουλ, με τον Μουσιαλόφσκι να καταγράφει μια συμμετοχή στο Europa League στον δεύτερο αγώνα με την Σπάρτα Πράγας στην φάση των “16” της διοργάνωσης.

Και τώρα ΟΜΟΝΟΙΑ…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ο νέος ποδοσφαιρικός σταθμός του Πολωνού. Ο 20 χρόνος θέλει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία αυτή που του δίνεται από τους “πράσινους” και θα προσπαθήσει στα παιχνίδια που θα κληθεί να αγωνιστεί να δώσει τα πάντα και να αποδείξει την αξία του και το ταλέντο του.