Home TOP NEWS Τους έκανε “κλικ” ο Γιόνσεν της Τορπέντο Κουταίσι!

Τους έκανε “κλικ” ο Γιόνσεν της Τορπέντο Κουταίσι!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ως γνωστόν μετά τις προσθήκες του Ατζίλι και του Μουσιαλόφσκι, συνεχίζει το ψάξιμο και την αναζήτηση ποδοσφαιριστή που θα έρθει να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης με αρκετά ονόματα να παρελαύνουν από το ρεπορτάζ της ομάδας μας.


Το τελευταίο όνομα που έρχεται στο φως την δημοσιότητας είναι αυτό του Μπτζορν Γιόνσεν της Τορπέντο Κουταίσι, με την ιστοσελίδα 24sports.com.cy να αναφέρει ότι σε ρεπορτάζ της ότι ο 32χρονος ποδοσφαιριστής άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στις διπλές αναμέτρησεις με την ΟΜΟΝΟΙΑ, με τους ανθρώπους της ομάδα μας να έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση και εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Μπορεί τα βλέμματα όλων στην Ομόνοια να είναι στραμμένα στο αποψινό παιχνίδι με την Φέχερβαρ, όμως εφόσον βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν σταματά. Επί αυτού σύμφωνα με πληροφορίες του 24sports οι πράσινοι γλυκοκοιτάζουν την περίπτωση Μπτζόρν Γιόνσεν, της Τορμπέντο Κουταΐση.

Ο 32χρονος σέντερ φορ των Γεωργιανό άφησε θετικές εντυπώσεις στα παιχνίδια με την Ομόνοια, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι ιθύνοντες του τριφυλλιού τον έχουν ξεχωρίσει και για την ώρα εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση του.

Πάντως πρόκειται για έναν έμπειρο κεντρικό επιθετικό, καθώς ο Νορβηγός άσος διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό μιας και μεταξύ άλλων αγωνίστηκε σε AZ Alkmaar, Rosenborg, Heart of Midl., ADO Den Haag, Ulsan Hyundai, Montréal, SC Cambuur, FC Seoul και Litex Lovech. Σύνολο στην καριέρα του μέτρησε 310 συμμετοχές, 106 γκολ και 18 ασίστ, ενώ έχει αγωνιστεί σε ψηλά επίπεδα πρωταθλήματος, όπως το MLS, το ολλανδικό πρωτάθλημα και όχι μόνο.

Αναφορικά με την περίπτωση της Ομόνοιας αυτό που έχουμε μάθει εμείς είναι πως τον παίκτη τον έχουν ξεχωρίσει από τα δύο παιχνίδια με την Τορπέντο και εξετάζεται η περίπτωση του.

Όσον αφορά την περίπτωση του Αραούχο, ακόμη δεν έχει προκύψει εξέλιξη και για αυτό η Ομόνοια κάνει και άλλες σκέψεις για τη θέση του σέντερ φορ.

Πηγή: 24sports.com.cy