Home TOP NEWS Τρεχαντήρια… Made in Greece!

Τρεχαντήρια… Made in Greece!


Η επιστροφή του Φώτη Κίτσου στην ΟΜΟΝΟΙΑ έγινε πραγματικότητα, με τον Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή να υπογράφει τριετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Η επανεμφάνιση του Κίτσου με την πράσινη φανέλα ήταν κάτι που πολλοί περίμεναν, αφού στην προηγούμενη θητεία του στην ΟΜΟΝΟΙΑ είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.

Όταν πρωτοήρθε στην ομάδα μας, ο Κίτσος προοριζόταν να είναι ο αναπληρωματικός του Γιαν Λέτσιακς, αλλά οι εμφανίσεις του ήταν τόσο πειστικές που κατάφερε να καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα, εκτοπίζοντας τον Τσέχο αμυντικό.

Τώρα, επιστρέφει για να ανταγωνιστεί τον Αμίν Χαμάς για τη θέση στο αριστερό άκρο, με τον ανταγωνισμό να προμηνύεται σκληρός.

Με την προσθήκη του Κίτσου στο αριστερό άκρο και του Μασούρα στο δεξί, η ΟΜΟΝΟΙΑ ενισχύεται σημαντικά στα άκρα της άμυνας, με δύο παίκτες που διαθέτουν εξαιρετικά φυσικά προσόντα και μπορούν να συνεισφέρουν και επιθετικά.

Μαζί με τους Ντιουνκού και Χαμάς, ο Νταμπράουσκας έχει πλέον τέσσερις ισχυρές επιλογές για τα αμυντικά άκρα, δίνοντάς του ευελιξία και βάθος στην ομάδα.