Home TOP NEWS Τρίτη φορά σε τρία χρόνια κόντρα σε ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν

Τρίτη φορά σε τρία χρόνια κόντρα σε ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έμαθε χθες βράδυ την αντίπαλο της για τα πλέι – οφ του Europa Conference League η οποία είναι η Zira από το Αζερμπαϊτζάν, η οποία απέκλεισε την Όσιγιεκ στην διαδικασία των πέναλτι.


Η Zira πάντως να αναφέρουμε ότι θα είναι η τρίτη ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια από την χώρα του Αζερμπαϊτζάν που θα αντιμετωπίσει η ομάδα μας στην νεοσύστατη Ευρωπαϊκή διοργάνωση, το Conference League.

Το 2021 η ομάδα μας βρήκε στον δρόμο της στην φάση των ομίλων την Καραμπάχ. Στο παιχνίδι του ΓΣΠ δέχθηκε την βαριά ήττα με 1-4, ενώ στο παιχνίδι που έγινε στο Αζερμπαϊτζάν η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας και μάλιστα με ένα υπέροχο γκολ του Γκόμεθ, το οποίο μέχρι τώρα παίζει παντού στα ΜΚΔ.

Δύο χρόνια μετά και συγκεκριμένα το 2023, ακολούθησαν οι διπλές αναμετρήσεις με την Καμπάλα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Η ΟΜΟΝΟΙΑ με δύο καλές εμφανίσεις και με πρωταγωνιστή φυσικά τον Ρομάν Μπεζούς που πέτυχε χατ-τρικ στο πρώτο παιχνίδι και άλλα δύο γκολ στο δεύτερο, τα άλλα δύο πέτυχαν οι Λανγκ και Κουλιμπαλί πήρε την πρόκριση.

Τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ επικεντρώνεται στο παιχνίδι με την Ζίρα με την ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας να θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό που ξεκίνησε με την Τορπέντο και την Φέχερβαρ και να πάρει τα αποτελέσματα σε ΓΣΠ και “Dalga Arena” τα οποία θα την στείλουν στην League Phase (ομίλους) του Conference League.