Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Σεμινάριο ενημέρωσης προς τους γονείς των παιδιών των Κλιμακίων Grassroots

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Σεμινάριο ενημέρωσης προς τους γονείς των παιδιών των Κλιμακίων Grassroots


Η διεύθυνση της Ακαδημίας μας πραγματοποίησε χθες βράδυ σεμινάριο ενημέρωσης προς στους γονείς των παιδιών των Κλιμακίων Grassroots.

Η ανταπόκριση και το ενδιαφέρον ήταν πολύ μεγάλα και αυτό ικανοποίησε τους διοργανωτές.

Ομιλητές στο σεμινάριο, που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ, ήταν το Μέλος της Διοίκησης και Υπεύθυνος της Ακαδημίας μας, Νικόλας Γεωργιάδης, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας, Στιβ Ρούτερ και ο Νέαρχος Νικολάου, Γενικός Υπεύθυνος των Κλιμακίων Grassroots.

Οι τρεις ανέλυσαν τη μεθοδολογία και του στόχους της Ακαδημίας μας, όπως και τη φιλοσοφία και το πλάνο που ακολουθείται, ενώ έγινε ενημέρωση προς τους γονείς και για τον «κώδικα» συμπεριφοράς και επικοινωνίας με τα παιδιά τους που αγωνίζονται στα τμήματα υποδομής μας.

Προβλήθηκε βίντεο με συμβουλές προς τους γονείς από τον προπονητή, Βάλντας Νταμπράουσκας και τους Κύπριους ποδοσφαιριστές, Νικόλα Παναγιώτου και Ανδρόνικο Κακουλλή.

Στο τελευταίο μέρος του σεμιναρίου έγινε συζήτηση και επισημάνσεις μεταξύ της Διεύθυνσης της Ακαδημίας και των γονιών.

Θα γίνουν ακόμη δύο συναντήσεις κατά τη διάρκειας της φετινής σεζόν για ενημέρωση και αξιολόγηση της προόδου των παιδιών.