Home TOP NEWS Cyprus League by Stoiximan: Νέα εποχή για το Κυπριακό πρωτάθλημα

Cyprus League by Stoiximan: Νέα εποχή για το Κυπριακό πρωτάθλημα


Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και η Stoiximan παρουσίασαν το πρωί της Τετάρτης τη συνεργασία τους για το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας το οποίο, μετονομάζεται σε Cyprus League by Stoiximan.


Εκ μέρους της ΚΟΠ, παρών ήταν ο Πρόεδρος Γιώργος Κούμας, ο εκ των Αντιπροέδρων Θεόδωρος Θεοδούλου και ο Γενικός Διευθυντής Ανθούλης Μυλωνάς ενώ την Stoiximan εκπροσώπησε ο  Country Manager Άγγελος Χοντουλίδης.

Η εκδήλωση έγινε στην παρουσία προέδρων και εκπροσώπων των ομάδων Α’ Κατηγορίας και εκπροσώπων των ΜΜΕ ενώ παρών ήταν και ο Χαράλαμπος Κυριάκου, αρχηγός του Απόλλωνα και εκ των αρχηγών της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών.

Η συμφωνία μεταξύ ΚΟΠ και Stoiximan είναι για τρεις ποδοσφαιρικές περιόδους και έρχεται ως συνέχεια της χορηγικής συμφωνίας που ισχύει από το 2023 με τον Stoiximan να είναι ο μεγάλος χορηγός της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών.

Με τη συμφωνία αυτή, το Κυπριακό Πρωτάθλημα αποκτά νέα ταυτότητα προς όφελος τόσο των ομάδων όσο και των φιλάθλων.

Η συνεργασία της Stoiximan με την ΚΟΠ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κοινές πρωτοβουλίες για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των φιλάθλων, καθώς και τη σύνδεση του αθλητισμού με την κοινωνική προσφορά.

«Η μετονομασία του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας σε Cyprus League by Stoiximan σηματοδοτεί μια νέα εποχή στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Εμπιστευόμαστε την ονομασία της πιο ιστορικής ποδοσφαιρικής μας διοργάνωσης σε ένα μεγάλο οργανισμό που τα τελευταία χρόνια βάζει την σφραγίδα του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και στον παγκόσμιο αθλητισμό γενικότερα.

Συνεργαζόμαστε με ένα οργανισμό που είναι χορηγός στις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις  όπως το πρόσφατο EURO 2024 αλλά και το UEFA Conference League και το UEFA Europa League» ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας, για να προσθέσει:

«Η εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο Stoiximan, ο τρόπος προσέγγισης και ο επαγγελματισμός που διακρίνει τα στελέχη και τους συνεργάτες του, αυξάνει τις υποχρεώσεις μας για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση της Cyprus League by Stoiximan. Το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας είναι μια διοργάνωση που διαχρονικά καθηλώνει και συναρπάζει τους Κύπριους φιλάθλους, προσφέροντας συναρπαστικές στιγμές και εναλλαγή συναισθημάτων.  Μέσω της συνεργασίας μας με τον Stoiximan, αναβαθμίζουμε τη διοργάνωση του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας, με στόχο να δώσουμε τη μεγαλύτερη δυνατή αξία στη χορηγική συνεργασία που παρουσιάζουμε σήμερα».

Από την πλευρά του, ο Country Manager της Stoiximan Άγγελος Χοντουλίδης ανέφερε:

«Η συμφωνία μας με την ΚΟΠ αποτελεί μια ιστορική στιγμή για το Κυπριακό Ποδόσφαιρο. Η Stoiximan γίνεται ο πρώτος πάροχος online gaming που αποτελεί Μεγάλο Χορηγό του Κυπριακού πρωταθλήματος. το Κυπριακό πρωτάθλημα τα Τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Χαρακτηριστικά, τις τελευταίες τέσσερις σεζόν έχουν στεφθεί τέσσερις διαφορετικοί πρωταθλητές. Φιλοδοξούμε μέσα από τη νέα συνεργασία μας με την ΚΟΠ, να συνεισφέρουμε στην περαιτέρω άνοδο της ποιότητας και στην ανάπτυξη του κυπριακού ποδοσφαίρου».

Όπως ανέφερε ο κ. Χοντουλίδης, «το κυπριακό κοινό έχει αγκαλιάσει τη Stoiximan όλα αυτά τα χρόνια, φέρνοντάς την στην πρώτη θέση μεταξύ των online gaming brands στη χώρα. Θέλουμε μέσα από τη νέα χορηγία να έρθουμε ακόμη πιο κοντά στους Κύπριους φιλάθλους, προσφέροντάς τους καινοτόμες και αξέχαστες εμπειρίες, πάντα εντός των ορίων του υπεύθυνου παιχνιδιού».

Σύμφωνα με τον κ. Χοντουλίδη, πολύ λίγες εταιρείες έχουν υπάρξει μεγάλοι χορηγοί του Κυπριακού πρωταθλήματος και η επιλογή της Stoiximan από την ΚΟΠ αποτελεί και μια ψήφο εμπιστοσύνης στην εταιρεία, ως πάροχο υπεύθυνου παιχνιδιού.

Η Stoiximan συνδυάζει σταθερά τις χορηγικές της συνεργασίες με ενέργειες κοινωνικής ευθύνης.

Ήδη Stoiximan και ΚΟΠ έχουν ξεκινήσει από κοινού σχετικές ενέργειες μέσα από την Εθνική Ομάδα της Κύπρου, όπως η ευαισθητοποίηση των φιλάθλων για το περιβάλλον μέσα από την προώθηση της Παγκόσμιας Ημέρας της Γης.

Επίσης, η Stοιximan έχει ανακοινώσει πρόσφατα και τον ερχομό στην Κύπρο του νέου προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της σε συνεργασία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, του Empower Forward, που στόχο έχει να ενδυναμώσει αθλητές και αθλούμενους εντός και εκτός γηπέδων. 

ΚΟΠ