Home TOP NEWS Δημοσίευμα: Παίζει “δυνατά” του Μάνπριτ Σαρκάρια για τη θέση του φορ

Δημοσίευμα: Παίζει “δυνατά” του Μάνπριτ Σαρκάρια για τη θέση του φορ

Σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες από τη Gazzetta, η ΟΜΟΝΟΙΑ φαίνεται να βρίσκεται κοντά στην κίνηση για απόκτηση επιθετικού. Το όνομα του Μάνπριτ Σαρκάρια φαίνεται να είναι στο προσκήνιο, με τον Λιθουανό προπονητή Βάλντας Νταμπράουσκας να τον βλέπει ως πιθανή επιλογή για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.


Αυτούσιο το δημοσίευμα:

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Ομόνοια προσπαθεί να κλείσει τον Μάνπριτ Σαρκάρια για τη θέση του επιθετικού, παρά το γεγονός πως ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Σε συνέχεια του πρωινού μας ρεπορτάζ, ήρθε η ώρα της αποκάλυψης του παίκτη που έχουν «στοχεύσει» στην Ομόνοια για τη θέση του επιθετικού.

Ο Μάνπριτ Σαρκάρια φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός των «πρασίνων» που δουλεύουν την περίπτωση, παρά το γεγονός πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο έως το 2025 με τη Στούρμ Γκρατς.

Πρόκειται για μια δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη περίπτωση, με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να θέλουν έστω και στο παρά πέντε να ενισχύσουν το σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο Σαρκάρια είναι 28 ετών, έχει κατακτήσει 1 πρωτάθλημα και 2 Κύπελλα Αυστρίας, ενώ μετράει 91 γκολ και 70 ασίστ σε σύνολο 339 συμμετοχών με Στούρμ Γκρατς και Αούστρια Βιέννης.