Home FEATURED Είτε έτσι, είτε αλλιώς… Χρειαζόμαστε επιθετικό κλάσης!

Είτε έτσι, είτε αλλιώς… Χρειαζόμαστε επιθετικό κλάσης!


Ολοκληρώνεται σήμερα η διορία για την ευρωπαϊκή λίστα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη League Phase όμως δεν προκύπτουν εξελίξεις στο μεταγραφικό.

Το τριφύλλι εδώ και καιρό ψάχνει έναν επιθετικό πρώτης γραμμής με τον Σέρχιο Αραούχο ψηλά-ψηλά στη λίστα όμως για διάφορους λόγους δεν προχώρησε ακόμη η μεταγραφή.

Πλέον φτάσαμε στο φινάλε της μεταγραφικής και μπροστά από μια πολύ σημαντική απόφαση. Είναι δεδομένο ότι μέχρι στιγμής οι Αναστασίου και Νταμπράουσκας έκαναν σωστό προγραμματισμό. Επίσης δεδομένο είναι πως η ομάδα αγωνιστικά βρίσκεται σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα για την εποχή.

Αυτό που λείπει ουσιαστικά είναι ακόμη ένας επιθετικός κλάσης για να πλαισιώσει τους Στεπίνσκι και Κακουλλή. Το φοβερό ξεκίνημα του Σούπερ Μάριο μπορεί να καλύπτει και με το παραπάνω το κεφάλαιο γκολ όμως σε μια σεζόν με πολλά και απαιτητικά παιχνίδια θα χρειαστούμε βάθος και ποιότητα.

Το ιδανικό θα ήταν να γραφτεί στην ευρωπαϊκή λίστα όποιος έρθει, όμως ακόμη και εάν δεν γίνει αυτό θεωρούμε δεδομένη την ανάγκη για ενίσχυση στη γραμμή κρούσης. Όχι γιατί δεν αποδίδουν Στεπίνσκι και Κάκου, το αντίθετο μάλιστα, αλλά γιατί τα ματς είναι πολλά και στο τέλος θα τους… “κάψουμε”. Αυτή είναι η άποψη μας, ειδικοί δεν είμαστε βέβαια και είμαστε σίγουροι πως αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις θα πράξουν με γνώμονα το καλό της ομάδας.