Home TOP NEWS Φουλάρει για ΑΕΚ η ΟΜΟΝΟΙΑ – Ξεκαθαρίζει το σκηνικό με τους τραυματίες

Φουλάρει για ΑΕΚ η ΟΜΟΝΟΙΑ – Ξεκαθαρίζει το σκηνικό με τους τραυματίες

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ πατάνε για τα καλά “γκάζια” ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι με την ΑΕΚ Λάρνακας, το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (16/09) στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.


Στο πρόγραμμα της ομάδας μας απομένουν άλλες τρεις προπονήσεις, η σημερινή κι άλλες δύο μέσα στο Σαββατοκυρίακο, με τον Βάλντας Νταμπράουσκας και τους συνεργάτες του να έχουν στραμμένα τα βλέμματα στους τραυματίες Χάμπο, Ελάντες, Μασούρας και Ατζίλι, αλλά και στους Διεθνείς που επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Όσον αφορά τον Ατζίλι που ήταν και ο τελευταίος που μπήκε στο ιατρικό δελτίο, ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από οίδημα στο πόδι και η κατάσταση του θα αξιολογηθεί μέσα από τις επόμενες προπόνησεις με τον Νταμπράουσκας να περιμένει να δει αν θα μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς της Δευτέρας.

Όσον αφορά τους άλλους τρεις ποδοσφαιριστές θα επιδιώξουν να ανεβάσουν ρυθμούς στις προπόνησεις κι αν αυτό γίνει με επιτυχία τότε δεν αποκλείεται να τους δούμε στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Να σημειώσουμε ότι ο Χάμπος αισθάνεται καλύτερα από τον τραυματισμό που είχε στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας, θα επιδιώξει να ανεβάσει ρυθμούς στις προπονήσεις που απομένουν κάτι που αν το πετύχει, τότε θα αυξήσει και τις πιθανότητες να προλάβει τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Επίσης ερωτηματικό είναι αν θα δούμε τον Λοίζου, είναι ένα θέμα που το χειρίζεται ο Βάλντας Νταμπράουσκας γι’ αυτό αναμένεται με ιδιαίτερη αγώνια και η ενημέρωση για την αποστολή του αγώνα της Δευτέρα η οποία θα γίνει γνωστή την Κυριακή το βράδυ.