Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Φουλάρει για το απόλυτο η Ομόνοια με προσφορά* από τη Novibet!

Φουλάρει για το απόλυτο η Ομόνοια με προσφορά* από τη Novibet!

Η Ομόνοια υποδέχεται την ΑΕΚ Λάρνακας στο ΓΣΠ (19:00) στην αναμέτρηση που ρίχνει την αυλαία στην 3η αγωνιστική της 1ης κατηγορίας.


*Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Οι ομάδες του πρωταθλήματος επιστρέφουν στη δράση, με την Ομόνοια να στοχεύει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της απέναντι στην ΑΕΚ.

Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας υπέταξε τον Εθνικό στην πρεμιέρα (3-0) και τη Νέα Σαλαμίνα (2-3) κάνοντας ανατροπή από το εις βάρος της 2-1 στα τελευταία λεπτά, καθώς… άρπαξε το «τρίποντο» με τα δύο γκολ του Στεπίνσκι (83’, 87’).

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΜΕ 30€ FREE BET

Η ομάδα της Λάρνακας από την πλευρά της έμεινε στο 1-2 επί του Απόλλωνα στη Λεμεσό καθώς ηττήθηκε στην έδρα της από την Πάφο (0-2) στη συνέχεια.

Η Ομόνοια έχει κάνει ιδανική εκκίνηση δείχνοντας αποφασισμένη να κυνηγήσει τον πρώτο της τίτλο μετά το 2021 και στόχος είναι το 3/3, με το οποίο παράλληλα θα σπάσει και μια δυσμενέστατη πρόσφατη παράδοση με την ΑΕΚ.

Το 3-2 των «πράσινων» της Λευκωσίας το 2022 ήταν η τελευταία τους νίκη, καθώς έκτοτε η ΑΕΚ μετρά έξι νίκες και μία ισοπαλία, ωστόσο φέτος τα πράγματα διαφέρουν και οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Η νίκη της Ομόνοιας στο ΓΣΠ είναι σε απόδοση 2.20.

Η επίθεση δείχνει να είναι το δυνατό σημείο της ομάδας του Νταμπράουσκας που έχει σκοράρει και στα τέσσερα ημίχρονα που έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Να πανηγυρίσει γκολ και στα δύο ημίχρονα στην αναμέτρηση με την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ προσφέρεται σε απόδοση 3.25.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΜΕ 30€ FREE BET

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ

NOVIBET.COM.CY/INFO/OROIOMONOIA30.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022.

Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παίξε υπεύθυνα. http://www.safergambling.gov.cy