Home TOP NEWS Gazzetta.cy: «Ό,τι έγινε έγινε, τώρα πάρτε «9»!»

Gazzetta.cy: «Ό,τι έγινε έγινε, τώρα πάρτε «9»!»

H ιστοσελίδα Gazzetta.cy με άρθρο της αναφέρεται στο κεφάλαιο ενίσχυσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον επιθετικό η οποία μέχρι χθες δεν έγινε, κάτι που έφερε μια μικρή απογοήτευση και δυσάρεσκεια στον κόσμο της ομάδας μας για το ότι δεν έχει ενισχυθεί με 9ρι.


Αυτούσιο το άρθρο:

Εμφανής είναι η δυσαρέσκεια του κόσμου σχετικά με το ότι η Ομόνοια δεν έχει ενισχυθεί με 9ρι, την ώρα που ο χρόνος για την ολοκλήρωση των μεταγραφών πλησιάζει.

Χωρίς ευχάριστη έκπληξη στο 90’, η χθεσινή βραδιά για τους φίλους της Ομόνοιας, σε ότι αφορά το πολυπόθητο «9» της διαφοράς που τόσο καιρό αδημονούν. Είχαμε προϊδεάσει τα δύο τελευταία 24άωρα που κινείται το πράγμα και όντως παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν ακόμα και στο παρά πέντε, δεν κατέστη εφικτό το όποιο deal. Ως εκ τούτου στην ευρωπαϊκή λίστα που δηλώθηκε στην UEFA, φιγουράρουν οι Στεπίνσκι και Κακουλλής (είναι και ο νεαρός φορ Νεοφύτου μέσα) και με αυτούς θα πορευτεί σε αυτά τα έξι παιχνίδια της League Phase του Conference League. Μακάρι η ομάδα να προκριθεί, στο ενδιάμεσο να έχει αποκτηθεί φορ(αλλοίμονο αν δεν) και να μπορεί να ενισχύσει από τη νοκ-άουτ φάση.

Επανερχόμενοι τώρα στα του «φλέγοντος» κεφαλαίου του φορ, να πούμε ότι όντως καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια μέχρι τέλους, χωρίς όμως αίσιο αποτέλεσμα. Και τώρα τι μέλλει γενέσθαι ; Η επόμενη μέρα επιβάλλεται να βρει την ομάδα με ένα ακόμη «9», μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου, ώστε να την ενισχύσει ποιοτικά και περισσότερο ποσοτικά για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Μένουν ακόμη 4εις μέρες για την λίστα που θα δηλωθεί στην ΚΟΠ (ακολούθως «παίζουν» οι δανεισμοί από Κύπρο και οι άνεργοι) και ο κόσμος που πήρε μεγάλη «κρυάδα» από τις εξελίξεις, ευελπιστεί ότι δεν θα γίνει το ίδιο και σε αυτή την περίπτωση. Ο γράφων έχει κρυστάλλινη άποψη και την καταθέτει από χθες: Το να μην πάρει παίκτη η Ομόνοια για το πρωτάθλημα και το κύπελλο πέραν του ότι θα είναι δεύτερο σερί και μεγαλύτερο λάθος από το πρώτο, θα ισοδυναμεί και με ποδοσφαιρική «αυτοχειρία»!Καθώς θα «ακροβατεί» επικίνδυνα σε μια χρόνια με 60 αγώνες, να πορευτεί με τους υπάρχοντες και στο τέλος να «καούν» και αυτοί! Είμαστε βέβαιοι ότι το δίδυμο ΑναστασίουΝταμπράουσκας, (με την αρωγή του προέδρου) που με κόπο και μόχθο έφτιαξε φέτος μια εξαιρετική ομάδα με ορθολογιστικό και υποδειγματικό τρόπο, μια ομάδα που την χαίρονται άπαντες, δε θα… βάλουν αυτογκόλ στο 90’ !

Δεν έχει κλείσει ο δίαυλος επικοινωνίας με Αραούχο και πράγματι η προσφορά της Ομόνοιας είναι εξαιρετική για τα κυπριακά δεδομένα. Απέχει όμως ακόμη από τα «θέλω» του Αργεντινού. Όσο όμως δεν βρίσκει ομάδα, όλα είναι πιθανά. Αυτός αποτέλεσε από την αρχή τον διακαή πόθο και όλο αυτό το διάστημα έχει καταβληθεί όντως τιτάνια προσπάθεια να φορέσει το τριφύλλι. Για να δούμε αν θα υπάρξει και νέα ανατροπή, ή αν οι πράσινοι στρέψουν το ενδιαφέρον στα άλλα 1-2 ονόματα της λίστας, κάνοντας την τελική τους επιλογή.

ΑΓ
Remaining Time 0:00