
Μπορεί να νίκησε με δραματικό τρόπο και να επιβλήθηκε της αντιπάλου της η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως δεν έλειψαν και οι αδυναμίες στο ματς με τη Σαλαμίνα.
Το τριφύλλι επικράτησε με 2-3 σε ένα ματς όπου οι ερυθρόλευκοι προηγούνταν με 2-1 μέχρι το 83′ φτιάχνοντας μόλις δύο φάσεις. Δύο φάσεις από στημένα για τη Σαλαμίνα, που οδήγησαν σε δύο γκολ.
Είναι σίγουρα κάτι που δεν άρεσε στον Νταμπράουσκας και στο διάστημα που ακολουθεί στη διακοπή σίγουρα θα προσπαθήσει να το διορθώσει.

![Τύπος & ΜΚΔ: Οι αντιδράσεις μετά τη Βιέννη και την Λάρνακα [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/ej9vj-238x178.jpg)







![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)

![Τύπος & ΜΚΔ: Οι αντιδράσεις μετά τη Βιέννη και την Λάρνακα [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/ej9vj-100x75.jpg)

