Home FEATURED Καιρός κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους!

Καιρός κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους!


Η νίκη της Εθνικής Κύπρου απέναντι στη Λιθουανία, μας γέμισε ελπίδες, αλλά η αποψινή βαριά ήττα με 0-4 από το Κόσοβο ήρθε να τα “γκρεμίσει” όλα, υπενθυμίζοντάς μας ότι απαιτούνται ριζικές αλλαγές για να δούμε την Εθνική που όλοι επιθυμούμε στο γήπεδο.

Οι διεθνείς μας φάνηκαν ανήμποροι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα, ενώ ο προπονητής Τιμούρ Κετσπάγια δεν κατάφερε να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας. Το αποτέλεσμα ήταν μια ντροπιαστική ήττα, με τον κόσμο στο “ΑΕΚ Αρένα” να παρακολουθεί την ίδια απογοητευτική εικόνα για άλλη μια φορά.

Η ομάδα μας δυσκολεύτηκε επιθετικά από την αρχή του αγώνα, ενώ οι αμυντικές αδυναμίες ήταν εμφανείς. Δύο γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο και άλλα δύο στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου επισφράγισαν την κακή εμφάνιση της Εθνικής μας.

Όπως λέει και η γνωστή φράση, τα «πολλά λόγια είναι φτώχεια». Οι υπεύθυνοι πρέπει να αναλάβουν δράση άμεσα, αν πραγματικά αγαπούν και σέβονται την Εθνική μας ομάδα, για να σταματήσει να θυμίζει “εθνική τραγωδία” όπως την είδαμε κόντρα στο Κόσοβο, και να μπορέσει επιτέλους να κάνει τα βήματα προς τα εμπρός που όλοι προσδοκούμε.