Home TOP NEWS Κύπρος, Ελλάδα, Πράσινο Ακρωτήρι και Μαυροβούνιο – Τα πεπραγμένα των διεθνών μας

Κύπρος, Ελλάδα, Πράσινο Ακρωτήρι και Μαυροβούνιο – Τα πεπραγμένα των διεθνών μας


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημέρωσε για τα πεπραγμένα των διεθνών ποδοσφαιριστών μας.


Αναλυτικά:

ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ
Οι Νικόλας Παναγιώτου και Ανδρόνικος Κακουλλής δεν αγωνίστηκαν στους αγώνες της εθνικής Ανδρών απέναντι στη Λιθουανία (νίκη με 0-1) και το Κόσσοβο (ήττα με 0-4) για το Nations League. Ο Λοΐζος Λοΐζου πήρε χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με το Κόσσοβο, καθώς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 65ο λεπτό.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ
Ο Παναγιώτης Ανδρέου αγωνίστηκε για 46 λεπτά στη φιλική νίκη της εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1 και για 59 λεπτά στην ήττα από τη Σλοβενία με 2-0.

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ
Ο Ανδρέας Νικολάου πήρε χρόνο συμμετοχής στα δύο φιλικά παιχνίδια της εθνικής Νέων απέναντι στη Μολδαβία. Στο πρώτο η Κύπρος κέρδισε με 2-0 και στο δεύτερο ηττήθηκε με 0-2.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ Κ21
Ο Φώτης Κίτσος αγωνίστηκε για 10 λεπτά στην εκτός έδρας νίκη της Εθνικής Ελλάδας Κ21 με 4-0 απέναντι στα Νησιά Φαρόε.

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ
Ο Γουίλι Σεμέδο αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια της εθνικής του απέναντι στην Αίγυπτο (ήττα με 3-0) και τη Μαυριτανία (νίκη με 2-0) για τα προκριματικά του Αφρικανικού Κυπέλλου Εθνών.. Στον πρώτο αγώνα βρέθηκε στο αρχικό σχήμα για 76 λεπτά και στον δεύτερο πέρασε ως αλλαγή στο 82ο λεπτό.

ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ
Ο Νόβιτσα Εράκοβιτς πήρε χρόνο συμμετοχής και στα δύο παιχνίδια της εθνικής του απέναντι στην Ισλανδία (ήττα με 0-2) και την Ουαλία (ήττα με 1-2) για το Nations League. Στο πρώτο αγωνίστηκε σε όλη την αναμέτρηση και στο δεύτερο πέρασε ως αλλαγή στο 74ο λεπτό.