Home TOP NEWS Κυριάκος Δημητρίου: «Εύχομαι να συνεχιστεί η παράδοση με ΟΜΟΝΟΙΑ»

Κυριάκος Δημητρίου: «Εύχομαι να συνεχιστεί η παράδοση με ΟΜΟΝΟΙΑ»


Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FΜ και αναφέρθηκε στο επικείμενο παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ.


Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι που έρχεται με την Ομόνοια: «Για εμάς το ευτύχημα είναι ότι η διακοπή ήρθε σε ένα καλό σημείο που θέλαμε δουλειά. Ο προπονητής προσπάθησε να περάσει τη φιλοσοφία του, θέλουμε να είμαστε έτοιμοι με την Ομόνοια, να προσπαθήσουμε να βγάλουμε ένα καλό πρόσωπο, θέλοντας τη νίκη με όλες τις δυνάμεις μας. Η παράδοση εύχομαι να συνεχιστεί, ωστόσο, στις ομάδες αλλάζουν πολλά κάθε σεζόν, οπότε δεν είναι εύκολο. Αυτό που μετράει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι το αποτέλεσμα σε έναν αγώνα, μετράει ο τρόπος που θα τελειώσεις τη σεζόν. Κάναμε ένα ξεκίνημα που δεν μας άφησε ικανοποιημένους, γι αυτό κάναμε τόσες αλλαγές, προσπαθούμε να βελτιωθούμε από εβδομάδα σε εβδομάδα, να παρουσιάσουμε μία ομάδα που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μας. Θα «παλέψουμε» να πάρουμε αποτέλεσμα, το κάθε παιχνίδι άλλωστε είναι διαφορετικό. Θέλουμε να αποφύγουμε τα λάθη και να πάρουμε αποτέλεσμα».

«Ο Σολ δεν ξεχνάει τη τέχνη, είναι μέσα στις τρεις λύσεις που μπορούν να καλύψουν τη θέση του επιθετικού. Έχουμε παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, οι Καμπρέρα, Ανγκιέλσκι σκόραραν την προηγούμενη σεζόν, όπως και ο Σολ με την ΑΕΚ. Το ζητούμενο είναι να βγάλουν το ταλέντο που διαθέτουν στην ομάδα μας, καλείται όλη η ομάδα να τους βοηθήσει σε αυτό το «κομμάτι» και στη δημιουργία των φάσεων. Έχουμε βήματα να κάνουμε σε αυτό το κομμάτι, δεν μας αφορά μόνο η αμυντική βελτίωση, αλλά και η επιθετική. Δεν πέρναμε τις καλύτερες αποφάσεις στο επιθετικό τρίτο, το παραδέχτηκε και ο προπονητής ότι χρειαζόμαστε δουλειά».

Για τον Μπεργκ και το σκεπτικό του: «Ο προπονητής προσπάθησε να δουλέψει σε αυτό το χρονικό διάστημα της διακοπής. Κάναμε και ένα φιλικό με την ΕΝΠ, όπου δώσαμε χρόνο στους ποδοσφαιριστές για να παραμείνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ο κάθε άνθρωπος χρειάζεται χρόνο, ειδικότερα όταν αναλαμβάνει μία νέα αποστολή. Ο προπονητής τώρα βρήκε χρόνο να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του. Θέλουμε να βγει η δουλειά των προπονήσεων στον αγωνιστικό χώρο. Θα ακούσουμε και τα σχέδια του προπονητή στις δηλώσεις του».

Για το ταρακούνημα που δέχτηκε η ΑΕΚ: «Σίγουρα ήταν σημαντικές οι επιστροφές των Πονς και Λέδες, κανείς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εκκίνηση της σεζόν και προσπαθήσαμε να διορθώσουμε τα λάθη που έγιναν. Δεν γίνονται θαύματα από τη μία μέρα στην άλλη, χρειάζεται χρόνος έτσι ώστε να γίνονται βηματάκια για την αγωνιστική της βελτίωση. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλό παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια, θέλουμε να εμφανίσουμε στοιχεία στο παιχνίδι, τα οποία θα μας «οδηγήσουν» στη νίκη».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Δεν υπάρχει κάποια απουσία, έχουμε μέρες μπροστά μας. Θα έχουμε και τον κόσμο κοντά μας, οπότε θα είμαστε αρκετά ισχυροί. Ευελπιστούμε εκτός έδρας να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε το 2/2 εκτός».

Για τους Σάντος, Σάντσες και Αλομέροβιτς: «Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις, είναι θέματα της διοίκησης αυτά. Θα δούμε εάν στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου σε άλλες χώρες βρεθούν κάποιες ομάδες για τους παίκτες ή εάν θα μείνουν τα δεδομένα ως έχουν. Ο Σάντος είναι στο εξωτερικό για συγκεκριμένο λόγο».