Home TOP NEWS Match Report: Αγχωτική βραδιά αλλά… 3 στα 3 με Εβάντρο!

Match Report: Αγχωτική βραδιά αλλά… 3 στα 3 με Εβάντρο!


Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις και αρκετά λάθη η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε το τρίποντο απέναντι στην ΑΕΚ στο ΓΣΠ χάρη σε ένα γκολ του Εβάντρο στο 24′ και έκανε το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα!


Α’ Ημίχρονο

Με διάθεση να πιέσει από ψηλά άρχισε τον αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως η πρώτη καλή φάση ανήκε στην ΑΕΚ. Ένα λάθος του Φαμπιάνο στο 6′ έδωσε ευκαιρία στον Καμπρέρα να κλέψει όμως ο Βραζιλιάνος απέκρουσε το σουτ ενώ στη συνέχεια το σουτ του Λέδες πέρασε έξω.

Μετά από αυτή τη φάση η ΑΕΚ πήρε τα ηνία του αγώνα και έβαλε πίεση για ένα δεκάλεπτο όμως δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Φαμπιάνο πέρα από δύο σουτ του Λέδες.

Στο 17′ ήρθε και η πρώτη μεγάλη φάση για την ΟΜΟΝΟΙΑ μετά από μπαλιά του Σίμιτς από δεξιά και τον Στεπίνσκι μόνο στην περιοχή να στέλνει την μπάλα έξω με κεφαλιά.

Τελικά το γκολ ήρθε στο 24′ μετά από ωραία ενέργεια του Σεμέδο από αριστερά με την μπάλα να καταλήγει στον Εβάντρο και τον Βραζιλιάνο να σκοράρει με κοντινό πλασέ για το 1-0!

Μετά το γκολ η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε να κρατήσει το υπέρ της σκορ με την ΑΕΚ να έχει την κατοχή και να ψάχνει την ισοφάριση.

Στο 41′ ο Φαράζ μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή μας από δεξιά όμως ο Φαμπιάνο έδιωξε σε κόρνερ του σουτ του στην κλειστή γωνία.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έπιασε ψηλά στάνταρ απόδοσης στο πρώτο ημίχρονο όμως βρήκε την ουσία με Εβάντρο και πήρε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 1-0.

Β’ Ημίχρονο

Μουδιασμένο ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο για την ΟΜΟΝΟΙΑ με αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή. Η ΑΕΚ ανανέωνε συνεχώς επιθέσεις χωρίς όμως να γίνεται ιδιαίτερα απειλητική.

Η αδυναμία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να κρατήσει μπάλα και να επιτεθεί σωστά ήταν ξεκάθαρη και έπρεπε να φτάσουμε στο 68′ για να γίνουμε απειλητικοί μετά από μια γρήγορη αντεπίθεση από δεξιά, χωρίς όμως τελική προσπάθεια.

Η ΑΕΚ βρήκε το γκολ στο 75′ όμως ακυρώθηκε σωστά για οφ-σάιντ ενώ το τριφύλλι συνέχισε να δίνει δικαιώματα με αρκετά λάθη και βεβιασμένες ενέργειες.

Στο 87′ η ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Φαμπιάνο να κάνει μεγάλη απόκρουση στο κοντινό σουτ του Σολ! Το ματς έγινε πιο άναρχο στα τελευταία λεπτά όμως το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους και η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε μια σημαντική νίκη σε ένα ματς που έδωσε αρκετά δικαιώματα.

ΟΜΟΝΟΙΑΦαμπιάνο, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς, Ντιουνκού, Μάριτς, Εράκοβιτς, Εβάντρο (59′ Κούσουλος), Σίμιτς, Σεμέδο, Στεπίνσκι (73′ Κακουλλής)

Στον πάγκο: Ουζόχο, Κυριακίδης, Κίτσος, Ελάντερ, Κακουλλής, Λανγκ, Κούσουλος, Μουσιαλόφσκι, Χαραλάμπους, Νικολάου, Νεοφύτου, Αλιούμ