Home TOP NEWS Match Report: Κόκκινη και λάθος διαχείριση έφεραν την πρώτη ήττα

Match Report: Κόκκινη και λάθος διαχείριση έφεραν την πρώτη ήττα


Η πρώτη φετινή ήττα στο πρωτάθλημα ήρθε στο «Παπαδόπουλος» για την ΟΜΟΝΟΙΑ σε ένα παιχνίδι όπου μείναμε με 10 παίκτες από το 32′ και δεν καταφέραμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι σωστά.


Η Ανόρθωση βρήκε το γκολ στο 45+9′ με τον Λόπες και κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά την αποβολή του Στεπίνσκι έμεινε για αρκετή ώρα με τον Χάμπο επιθετικό και χωρίς καθαρό πλάνο στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που πλήρωσε στο φινάλε.

Το ματς

Με μια αλλαγή στην ενδεκάδα παρέταξε την ΟΜΟΝΟΙΑ ο Βάλντας Νταμπράουσκας σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Ο Εβάντρο έμεινε στον πάγκο και ο Χάμπος πήρε θέση στον άξονα. Φαμπιάνο, Ντιουνκού, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς, Μάριτς, Εράκοβιτς, Σίμιτς, Σεμέδο και Στεπίνσκι οι υπόλοιποι που άρχισαν το ματς.

Α’ Ημίχρονο

Καλός ο ρυθμός από τα πρώτα λεπτά του αγώνα με την ΟΜΟΝΟΙΑ να μπαίνει επιθετικά στον αγώνα. Μόλις στο 3ο λεπτό απειλήσαμε δις με σουτ των Σίμιτς και Χάμπου μέσα από την περιοχή όμως ο Ζίβκοβιτς ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 8ο λεπτό ο Χάμπος μπήκε στην περιοχή μετά από κάθετη του Ντιουνκού και έκανε το σουτ όμως ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε και στη συνέχεια η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι.

Το τριφύλλι έδειχνε ότι πατούσε καλύτερα και περιόρισε την Κυρία σε παθητικό ρόλο απειλώντας ξανά στο 12′ με κοντινή αλλά αδύναμη κεφαλιά του Σίμιτς.

Μετά το 15′ κάποιες μικροδιακοπές λόγω τραυματισμών έσπασαν τον ρυθμό του παιχνιδιού ενώ το 24′ απείλησε η Ανόρθωση με την κεφαλιά του Μουγκαμπί να περνάει μόλις έξω.

Στο 32′ ένα μαρκάρισμα του Στεπίνσκι έφερε κίτρινη κάρτα όμως ο διαιτητής Μενέλαος Αντωνίου μετά από έλεγχο στο VAR έδωσε κόκκινη στον επιθετικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το μαρκάρισμα στον Κίκο.

Η Ανόρθωση πήρε τα ηνία του αγώνα μετά την αποβολή με την ΟΜΟΝΟΙΑ να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο και να το πληρώνει. Στο 45+9′ έγινε η μπαλιά από αριστερά με τον Λόπες να νικάει στον αέρα τον Παναγιώτου και να ανοίγει το σκορ για την Κυρία.

Β’ Ημίχρονο

Ο Νταμπράουσκας επέλεξε να μην κάνει αλλαγή ούτε με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου (παρά την αποβολή) με την ΟΜΟΝΟΙΑ να μπαίνει κάπως καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο όμως δεν καταφέραμε να απειλήσουμε ουσιαστικά.

Στο 65′ ήρθε η πρώτη αλλαγή με την είσοδο του Κακουλλή αντί του Χάμπου και στο 69′ ο Κύπριος φορ απείλησε με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή όμως ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε σταθερά.

Ο χρόνος κυλούσε εναντίον μας και χωρίς καθαρό μυαλό και καθαρό επιθετικό πλάνο η ΟΜΟΝΟΙΑ δυσκολευόταν να απειλήσει οργανωμένα.

Με αυτά και μ’ αυτά φτάσαμε στο φινάλε χωρίς να απειλήσουμε ιδιαίτερα και η ήττα από την Ανόρθωση ήρθε ως φυσιολογικό επακόλουθο. Μπορεί παίζαμε για περίπου 60 λεπτά με παίκτη λιγότερο όμως η αντίδραση μας και η διαχείριση δεν ήταν σωστή γεγονός που στοίχισε στο τέλος.