Home TOP NEWS Να ισοφαρίσει το καλό ξεκίνημα της σεζόν 2010/2011

Να ισοφαρίσει το καλό ξεκίνημα της σεζόν 2010/2011


Η ΟΜΟΝΟΙΑ εντείνει την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα (16/09) στο ΓΣΠ, με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας.

Το σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν, καταγράφοντας συνολικά 7 νίκες: δύο με την Τορπέντο, δύο με τη Φέχερβαρ, μία με τη Ζίρα, καθώς και δύο σημαντικές νίκες στο πρωτάθλημα απέναντι στον Εθνικό Άχνας και τη Νέα Σαλαμίνα.

Η ομάδα στα παιχνίδια που έδωσε μέχρι στιγμής σε Ευρώπη και πρωτάθλημα παρουσιάζει εξαιρετική σταθερότητα και πειθαρχία, τόσο σε αμυντικό όσο και σε επιθετικό επίπεδο, αποδεικνύοντας την ποιότητα του ρόστερ της.

Με την αυτοπεποίθηση ανεβασμένη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδα μας καλούνται την ερχόμενη Δευτέρα κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο όπως είναι η ΑΕΚ να αγωνιστούν με πάθος, με θέληση, έτσι ώστε να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί, διατηρώντας την πρωταγωνιστική της θέση στη μάχη για τον τίτλο.

Όσον αφορά το προσεχές παιχνίδι με την ΑΕΚ, η ομάδα μας θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί το εξαιρετικό μομέντουμ και τη στήριξη του Πράσινου ΛΑΟΥ, με στόχο να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Για την ιστορία, το ίδιο επίτευγμα είχε καταγραφεί ξανά τη σεζόν 2010/2011, όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ επικράτησε κατά σειρά της ΑΕΚ, Εθνικό Άχνας, Αλκή Λάρνακας.

Το ίδιο ξεκίνημα δηλαδή με τρεις συνεχόμενες νίκες η ομάδα μας έκανε και μια σεζόν προηγούμενως το 2009/2010 όταν νίκησε σε τρεις συνεχόμενους αγώνες την ΑΕΠ, την Δόξα Κατωκοπιάς και τον Εθνικό Άχνας.