Home FEATURED Νταμπράουσκας: «Δεν θα ψάξω να βρω δικαιολογίες / Έχω μεγάλη πίστη στην...

Νταμπράουσκας: «Δεν θα ψάξω να βρω δικαιολογίες / Έχω μεγάλη πίστη στην ομάδα μου»


Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Βάλντας Νταμπράουσκας παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Match Preview ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΛ.


Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ήττα από την Ανόρθωση: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, το ποδόσφαιρο είναι το παιχνίδι των λαθών, και αυτές οι απροσδόκητες ενέργειες δεν ήταν με το μέρος μας. Κάναμε το λάθος, δεν θα ψάξω να βρω δικαιολογίες. Πιστεύω ότι έπρεπε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί καθώς είχαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε, κι αν σκοράραμε το πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Δεχτήκαμε την κόκκινη κάρτα, παίζαμε 10 εναντίον 11, όμως ακόμα και τότε πρέπει να βρεις τρόπο να μην χάσεις το παιχνίδι. Στο τέλος της ημέρας χάσαμε, δεν ήμασταν όσο καλοί έπρεπε και πρέπει να αναπτυχθούμε και να γίνουμε καλύτεροι. Πιστεύω ότι πρέπει να γυρίσουμε και να δούμε το επόμενο παιχνίδι, και πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι και δεν θα κάνουμε τα ίδια λάθη που κάναμε με την Ανόρθωση».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Οι σκέψεις μου είναι πως θα προετοιμάσω την ομάδα, ποιές πληροφορίες θα δώσω στους παίκτες μου, πως θα τους βοηθήσω να κερδίσουν το παιχνίδι, καθώς κανένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο, μόνο μια ομάδα δεν έχει χάσει πόντους ακόμα. Χρειάζεται σε κάθε παιχνίδι 100% συγκέντρωση, να βγεις από την ζώνη άνεσης σου, να παλέψεις από το πρώτο μέχρι το τελεύταιο παιχνίδι, γιατί όπως βλέπετε μόλις χαλαρώσεις, μόλις βγεις από την συγκέντρωση σου μπορείς να τιμωρηθείς και δυστυχώς πολύ επώδυνα».

Ποιο πιστεύετε ότι είναι το κλειδί στο συγκεκριμένο παιχνίδι: «Πραγματικά έχω μεγάλη πίστη στην ομάδα μου, ακόμα και στο παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωση, δείξαμε μεγάλη ποιότητα, και υπήρξε βελτίωση σε σχέση με το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ήμασταν πιο άμεσοι, δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες, είχαμε μεγάλα διαστήματα κατοχής, σπάσαμε τις γραμμές πολύ καλά.Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο δεύτερο όταν παίξαμε με 10 παίκτες. Αλλά δεν σκοράραμε. Ελπίζω την Παρασκευή να είμαστε δημιουργικοί, να σκοράρουμε, να κυριαρχήσουμε. Αυτό είναι το κλειδί. Πιστεύω ότι οι ευκαιρίες θα έρθουν, αν είμαστε αποτελεσματικοί, αν έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, οι ευκαιρίες θα έρθουν. Το κλειδί είναι να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα».