Home TOP NEWS Νταμπράουσκας: «Καταλαβαίνουμε ότι η φανέλα της Ανόρθωσης είναι επίσης βαριά»

Νταμπράουσκας: «Καταλαβαίνουμε ότι η φανέλα της Ανόρθωσης είναι επίσης βαριά»


Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Βάλντας Νταμπράουσκας παραχώρησε δηλώσεις στο κανάλι της ομάδας και την εκπομπή Match Preview ενόψει και του αγώνα με την Ανόρθωση.


Αναλυτικά όσα είπε:

Τι κρατά και τι αφήνει από το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Πρώτα από όλα τη νοοτροπία. Μέσα στη σεζόν έχουμε 36 ματς και κάποια θα τα κερδίσεις όμορφα και κάποια άσχημα. Με την ΑΕΚ ήταν μια άσχημη νίκη όμως βρήκαμε τον τρόπο και είχαμε χαρακτήρα. Υποδέραμε όμως προστατεύσαμε την εστία μας και νικήσαμε. Ξέρουμε τι πρέπει να βελτιώσουμε, ειδικά στο πρώτο στάδιο ανάπτυξης. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε πολλή πίεση, ήταν ένα ντέρμπι και θεωρώ πως δημιουργήσαμε έξτρα πίεση στους εαυτούς μας. Είμαι χαρούμενος όμως που αντέξαμε, οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να αποδείξουν τους εαυτούς τους και δείξαμε χαρακτήρα φτάνοντας στη νίκη».

Αν συμφωνεί ότι επηρέασε η διακοπή: «Πάντα επηρεάζει. Με βάση την εμπειρία μου όταν παίζεις καλά και έρχεται διακοπή εθνικών χάνεις αρκετούς παίκτες, αλλάζουν στυλ, κάποιοι έρχονται χαρούμενοι, κάποιοι έρχονται απογοητευμένοι από ήττες και χρειάζεται χρόνος να επανέλθουν. Τώρα επανήλθαμε σε κανονικούς ρυθμούς και βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Υπάρχουν πολλά παραδοσιακά ντέρμπι, πρέπει να σεβόμαστε και να το καταλάβουμε αυτό. Πρέπει να προετοιμαστούμε όπως κάθε άλλο αγώνα όχι μόνο με βάση τις ικανότητες του αντιπάλου αλλά και με βάση την ιστορία. Καταλαβαίνουμε ότι η φανέλα της Ανόρθωσης είναι επίσης βαριά. Ίσως δεν ξεκίνησαν καλά όμως η ευθύνη, η φανέλα και ο κόσμος θα τους σπρώξουν. Δεν περιμένω πολλές διαφορές από το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε χώρους που δεν ήμασταν καλοί με ΑΕΚ όμως πιστεύω ότι εξαρτάται από εμάς αν θα κερδίσουμε».