
Πήρε χρόνο συμμετοχής με την Εθνική ομάδα ο Λοΐζος Λοΐζου.
Παρά την κακή εμφάνιση και την ήττα από το Κόσοβο η επανεμφάνιση του Λοΐζου σε επίσημους αγώνες καταγράφεται στα θετικά για την ΟΜΟΝΟΙΑ.
Ο Κύπριος άσος απουσίαζε για αρκετό καιρό από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και αγωνίστηκε μόνο σε φιλικά στην αρχή της προετοιμασίας.
Μετά από όλα όσα έγιναν και την τελευταία απόφαση για να επιστρέψει στις προπονήσεις, το 25λεπτο που έπαιξε ως αλλαγή στον αγώνα της Κύπρου είναι μια ωφέλιμη εξέλιξη για τον 21χρονο.
Ελπίζουμε να δουλέψει σκληρά και να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του προπονητή του και του κόσμου.


![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)




![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)
![Στη διάθεση του Λαού τα εισιτήρια με Ρακόφ στο ΓΣΠ [Λεπτομέρειες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Rakow_web-1024x576-1-238x178.png)
![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)


![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-100x75.jpg)
