Home FEATURED Οι δύο θέσεις στον Κατάλογο, οι Μπεζούς-Μπάκιτς και ο… επιθετικός

Οι δύο θέσεις στον Κατάλογο, οι Μπεζούς-Μπάκιτς και ο… επιθετικός


Ξεκαθαρίζει σύντομα το τοπίο σχετικά με τις μεταγραφές και την τελική λίστα που θα στείλει η ΟΜΟΝΟΙΑ στην ΚΟΠ.


Το τριφύλλι δεν κατάφερε να προχωρήσει σε κανονική μεταγραφή επιθετικού και πλέον έχουμε δικαίωμα μόνο για μεταγραφή άνεργου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, όμως υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να γίνει αυτό.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν δύο κενές θέσεις στον Κατάλογο Α’ χωρίς να υπολογίζουμε τους Μπεζούς και Μπάκιτς. Η τελική λίστα θα πρέπει να δηλωθεί στην ΚΟΠ μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου και για να μπορεί να προχωρήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε μεταγραφή άνεργου θα πρέπει να αφήσει μια θέση κενή.

Με λίγα λόγια είτε θα γραφτεί στον Κατάλογο Α’ ένας εκ των Μπεζούς ή Μπάκιτς και να μείνει μια θέση κενή για να ψάξουμε μέχρι τέλος του μήνα για επιθετικό, είτε θα εγγραφούν και οι 2 στις 13 Σεπτεμβρίου και θα κλείσει για τα καλά το κεφάλαιο μεταγραφές.

Αυτό γίνεται καθώς όταν κατατεθεί η τελική λίστα δεν υπάρχει δικαίωμα να αφαιρέσεις έναν παίκτη και να προσθέσεις άλλο, παρά μόνο εάν υπάρχει θέση κενή και να γίνει απλά προσθήκη στον κατάλογο.

Για τους Μπέζους και Μπάκιτς είναι στην κρίση του Νταμπράουσκας πως θα τους διαχειριστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΠ για τις μεταγραφές ανέργων:

Μετά τις 9 Σεπτεμβρίου, ισχύουν τα ακόλουθα:

-Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι ομάδες μπορούν να διενεργούν υποσχετικές μεταγραφές ποδοσφαιριστών που τα διεθνή πιστοποιητικά εγγραφής τους είναι ήδη κατατεθειμένα στην ΚΟΠ. Δεν δικαιούνται δηλαδή διεθνείς μεταγραφές.

-Από τις 14 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι ομάδες δικαιούνται να εγγράφουν άνεργους ποδοσφαιριστές. Άνεργοι θεωρούνται οι ποδοσφαιριστές που ήταν χωρίς συμβόλαιο μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου και δεν είχαν πραγματοποιήσει μεταγραφή στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

*Σημειώνεται πως, η εγγραφή άνεργου ποδοσφαιριστή στον κατάλογο Α’, επιτρέπεται νοουμένου ότι υπάρχει κενή θέση στον κατάλογο. Δεν επιτρέπεται η εγγραφή ανέργου προς αντικατάσταση άλλου ποδοσφαιριστή του καταλόγου Α’.