Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!

Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!

Το παρόν κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της in2bet | 18+ | Παιχνίδι είναι, βάλε όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η in2bet κατέχει άδεια Κλάσης Β (016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων.


Με μεγάλο ντέρμπι στη Λεμεσό συνεχίζεται η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κύπρου.

Απόλλωνας και ΑΕΛ θα μονομαχήσουν απόψε 19:00 στο στάδιο «Αλφαμέγα» και όπως είναι λογικό όλα τα φώτα είναι στραμμένα στο ντέρμπι της Λεμεσού. Ομόνοια 29Μ-ΕΝΠ στις 18:00 και Ομόνοια Αραδίππου-Άρης στις 20:30 τα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας.

Στη Λεμεσό όλα κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι με τον γηπεδούχο Απόλλωνα να στοχεύει στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του. Οι κυανόλευκοι του Γκούλα θα δώσουν το τρίτο συνεχόμενο ντέρμπι τους και μετά το διπλό στο «Παπαδόπουλος» θέλουν να πάρουν ακόμα ένα τρίποντο, αυτή τη φορά απέναντι στη μεγάλη τους αντίπαλο.

Στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά το καλό ξεκίνημα με τις δύο νίκες επί Ομόνοιας 29Μ και Ομόνοιας Αραδίππου. Το πρώτο μεγάλο τεστ για την ΑΕΛ του Κόλμαν είναι το απόψινό ντέρμπι της Λεμεσού και καλείται να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Με αμέτρητες επιλογές αγορών, κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλα bonus*, η in2bet σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα με το Bet Builder, αλλά και να συμμετέχεις στα in2Missions για να κερδίσεις δωρεάν στοίχημα αξίας 15 ευρώ στο τέλος κάθε αγωνιστικής! Προηγήσου με 2 γκολ και πήγαινε κατευθείαν ταμείο πριν τελειώσει ο αγώνας!

Μπες στο in2bet.com.cy και μπες στο παιχνίδι!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις: https://in2bet.com.cy/bonus

Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης