Home TOP NEWS Όσοι ΔΕΝ πληρώνουν να έχουν επιπτώσεις!

Όσοι ΔΕΝ πληρώνουν να έχουν επιπτώσεις!


Σχολίασε για ακόμη μια φορά το θέμα με τις φορολογικές υποχρεώσεις των ομάδων ο εκ. Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δημητρίου.


Ουσιαστικά τόνισε για ακόμη μια φορά το αυτονόητο. Όσοι δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις του με βάση τις συμφωνίες που έχουν γίνει να έχουν επιπτώσεις και όχι στο τέλος της ημέρας να αποκτούν και πλεονέκτημα.

Όπως φάνηκε και από την επιστολή του Υπουργείου Οικονομικών προς τα σωματεία η ΟΜΟΝΟΙΑ πληρώνει κανονικά τις δόσεις της προς το κράτος, κάτι που δεν πράττουν όλα τα σωματεία. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται πλεονέκτημα για όσους δεν τηρούν τις υποχρεώσεις τους…

Η αναφορά του Ανδρέα Δημητρίου:

«Είμαστε εντάξει με την προτεινόμενη αύξηση των εσόδων των ομάδων από τη φορολογία στο στοίχημα, φτάνει όλες οι ομάδες να τηρούν τις συμφωνίες που κάνουμε και να λειτουργούν βάση αυτών των συμφωνιών. Δεν δεχόμαστε τη λογική του να τρέχουμε να κάνουμε νέες συμφωνίες για να βοηθήσουμε τις ομάδες που δεν τηρούν τις προηγούμενες συμφωνίες. Συνεπώς, ναι, δεν έχουμε κανένα θέμα να αυξηθούν τα έσοδα των ομάδων από το στοίχημα, ωστόσο την ίδια ώρα θα πρέπει όσοι δεν τηρούν τις συμφωνίες που έγιναν με το Κράτος να έχουν επιπτώσεις και όχι στο τέλος της ημέρας να αποκτούν και πλεονέκτημα έναντι σε όσους τις τηρούν».