Home FEATURED Post Game: Απολαυστική ΟΜΟΝΟΙΑ και με πολλούς πρωταγωνιστές!

Post Game: Απολαυστική ΟΜΟΝΟΙΑ και με πολλούς πρωταγωνιστές!


Επιβλητική, κυρίαρχη, επιθετική και απαλλαγμένη από την πίεση της ήττας πριν μια βδομάδα.


Αυτή ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ που είδαμε το βράδυ της Παρασκευής στο ΓΣΠ και ας έμεινε πίσω στο σκορ από το 8ο λεπτό. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας σε ακόμη ένα παιχνίδι έμεινε πιστός στο πλάνο του και δικαιώθηκε απόλυτα.

Δεν πανικοβλήθηκε όταν δεχθήκαμε το γκολ από νωρίς και μέχρι να έρθει η ισοφάριση στο 44′ με τον Κακουλλή είχαμε ήδη δείξει ποιος είναι το αφεντικό στο παιχνίδι. Ένα ματς όπου οι αριθμοί τα λένε σχεδόν όλα αφού το τριφύλλι έφτιαξε 23 τελικές, οι 14 στον στόχο και κέρδισε 17 κόρνερ!

Ξεχώρισε σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Κουλιμπαλί που ντύθηκε ξανά σκόρερ, όπως και με την Τορπέντο, και ουσιαστικά με τα δύο γκολ του αποτελείωσε την ΑΕΛ.

Ο Κακουλλής αντικατέστησε επάξια τον Στεπίνσκι αφού ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, σκόραρε μια φορά και εάν δεν ήταν ο Μπράγκα σε μεγάλη μέρα ίσως να μιλούσαμε για πολύ μεγαλύτερο σκορ.

Από τα πιο αξιοσημείωτα της βραδιάς ήταν και η εμφάνιση του Λοΐζου, που κλήθηκε στο 32′ να αντικαταστήσει τον άτυχο και τραυματία Σεμέδο και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο. Ο Κύπριος άσος έδειξε ότι άφησε πίσω του όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα και ξεδίπλωσε την ποιότητα του στο χορτάρι του ΓΣΠ.

Εκείνο το σλάλομ στο 49′ ήταν κίνηση σήμα κατατεθέν του Λοΐζου και ελπίζουμε πως θα συνεχίσει με την ίδια θέληση και αποφασιστικότητα.

Στα αρνητικά είναι ο τραυματισμός του Σεμέδο, καθώς χάνουμε τον πιο ποιοτικό μας εξτρέμ όμως φάνηκε από την στιγμή που βρήκε από το ματς πως έχουμε αρκετές ποιοτικές επιλογές.

Στο τέλος της ημέρας, κρατάμε την αντίδραση της ομάδας μετά την ήττα και την επιστροφή στις επιβλητικές εμφανίσεις. Ο Νταμπράουσκας το είπε ξεκάθαρα: Θέλω όταν σκοράρουμε το 1-0 να ψάχνουμε το 2-0, όταν βάζουμε το 2-0 να ψάχνουμε το 3-0 και πάει λέγοντας.

Με αυτή την φιλοσοφία συνεχίζουμε και επόμενη πρόκληση είναι στην Ευρώπη με αντίπαλο την Βίκινγκουρ στο ΓΣΠ για την πρεμιέρα της League Phase του Κόνφερενς Λιγκ.