Home TOP NEWS Post Game: Κρατάει την ουσία και… βλέπει με αισιοδοξία την συνέχεια!

Post Game: Κρατάει την ουσία και… βλέπει με αισιοδοξία την συνέχεια!

Η αλήθεια είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ, στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, κατάφερε να πάρει μόνο τους τρεις βαθμούς, χωρίς να προσφέρει την εμφάνιση που όλοι περίμεναν.


Η απόδοση της ομάδας ήταν κατώτερη των προσδοκιών, κάτι που αναγνώρισε και ο προπονητής, Βάλντας Νταμπράουσκας, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα. Αν και ευχαριστημένος από τη νίκη, παραδέχτηκε ότι η εμφάνιση δεν ήταν αυτή που επιθυμεί, επισημαίνοντας πως “κάποιες φορές πρέπει να υποφέρεις για να κερδίσεις”, κάτι που αντικατοπτρίζει τη δυσκολία με την οποία ήρθε αυτή η τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να ανταποκριθεί καλά, με κάποιες καλές στιγμές, ενώ το “χρυσό” γκολ του Εβάντρο Κόστα της έδωσε το προβάδισμα. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, χωρίς να κρατήσει τη μπάλα ή να απειλήσει την εστία της ΑΕΚ, με τους Λαρνακείς να δημιουργούν επικίνδυνες φάσεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν το αποτέλεσμα.

Παρά τη μέτρια εμφάνιση, το θετικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ότι ακόμα και στις “κακές” μέρες της, κατάφερε να πάρει το ζητούμενο. Σε έναν μεγάλο μαραθώνιο με πολλούς αγώνες, η ικανότητα να κερδίζεις, ακόμα κι όταν δεν παίζεις το καλύτερο ποδόσφαιρό σου, είναι πολύτιμη. Το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα κρατάει την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή, ωστόσο η συνέχεια απαιτεί δουλειά και βελτιώση.

Από σήμερα, η ομάδα στρέφει την προσοχή της στο επόμενο δύσκολο ματς με την Ανόρθωση στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”. Ο Νταμπράουσκας και οι παίκτες του θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να παρουσιαστούν βελτιωμένοι και να επιδιώξουν τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα, επιδιώκοντας το 4 στα 4 στο πρωτάθλημα.