Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρόβλεψη ενδεκάδας με ΑΕΚ

Πρόβλεψη ενδεκάδας με ΑΕΚ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι έτοιμη για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan.


Το Γραφείο Τύπου της ομάδας μας ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής (16/09) ότι η αποστολή για το παιχνίδι στο ΓΣΠ αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές, ενώ εκτός έμειναν οι Ατζίλι, Λοΐζου και Μασούρας για προληπτικούς λόγους.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας, εκμεταλλεύτηκε τον χρόνο πριν το παιχνίδι, δούλεψε σε συγκεκριμένες πτυχές της ομάδας, ώστε να την προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο για τη δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ. Ο ίδιος δήλωσε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παραταχθεί με επιθετική φιλοσοφία, στοχεύοντας στο θετικό αποτέλεσμα και στη διατήρηση του απόλυτου στο πρωτάθλημα.

Η πρόβλεψη μας για το πως θα παρουσιάσει ο Λιθουανός τεχνικός την ομάδα μας στο αποψινό ντέρμπι έχει ως εξής.

Η πρόβλεψη της ενδεκάδας:

Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Φαμπιάνο, ο οποίος έπαιξε σε όλα τα φετινά παιχνίδια έχοντας 720 αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του.

Από εκεί και πέρα στο αμυντικό τρίτο αναμένεται να δούμε τους Παναγιώτου, Κουλιμπαλί και στα δύο άκρα της άμυνας τους Χαμάς και Ντιουνκού.

Στην μεσαία γραμμή θα πάρουν θέση οι Εράκοβιτς, Μάριτς και λίγο πιο μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Εβάντρο Κόστα.

Στο επιθετικό τρίτο θα αγωνιστούν στα δύο “φτερά” οι Σεμέδο, Σίμιτς και στην κορυφή ο Στεπίνσκι.

Η πιθανή ενδεκάδα: Φαμπιάνο, Παναγιώτου, Κουλιμπαλί, Χαμάς, Ντιουνκού, Εράκοβιτς, Μάριτς, Εβάντρο Κόστα, Σεμέδο, Σίμιτς, Στεπίνσκι