Home TOP NEWS Τι ισχύει για τα εισιτήρια στα εκτός έδρας ματς στην Ευρώπη

Τι ισχύει για τα εισιτήρια στα εκτός έδρας ματς στην Ευρώπη


Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τα εκτός έδρας παιχνίδια στην Ευρώπη.


Αρκετοί είναι αυτοί που έκλεισαν αεροπορικά από μόνοι τους και περιμένουν να μάθουν πόσα εισιτήρια θα πάρουμε και πως θα διαμοιραστούν.

Ο Ανδρέας Δημητρίου στις επίσημες τοποθετήσεις του ρωτήθηκε για αυτό το θέμα και τόνισε περιμένουμε από τις ομάδες που θα μας φιλοξενήσουν να μας επιβεβαιώσουν τον αριθμό εισιτηρίων που θα μας δώσουν.

Γενικότερα έχουμε δικαίωμα να χρησιμοποιήσουμε το 5% της χωρητικότητας των σταδίων, κάτι που αναλογεί σε 1000-1200 εισιτήρια (το λιγότερο) σε Βέλγιο και Σκωτία. Εάν υπάρξει μεγαλύτερη ζήτηση τότε θα υποβληθεί αίτημα στις ομάδες.

Παράλληλα επισήμανε ότι ίσως και εντός της εβδομάδας να βγουν τα πακέτα για τα εντός έδρας ματς στο Κόνφερενς ενώ ενημέρωσε ότι μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί 10680 εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά η σχετική απάντηση του για τα εκτός έδρας και για τα πακέτα των εντός έδρας αγώνων:

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ: Αυτό είναι ένα θέμα που ενδιαφέρει χιλιάδες φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θέλουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για να παρακολουθήσουν τους αγώνες στο League Phase του Conference League. Θα πρέπει να κάνουμε ακόμη λίγη υπομονή. Έγινε η πρώτη κατ’ ιδίαν συνάντηση με τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε και μας ενημέρωσαν ότι θα μας επιβεβαιώσουν εντός των επόμενων 1-2 εβδομάδων τον αριθμό των εισιτηρίων που θα μας παραχωρήσουν και όλες τις σχετικές πληροφορίες. Συνεπώς, εκτιμούμε ότι θα μπορέσουμε να βγούμε σε προπώληση για τους πρώτους δύο εκτός έδρας αγώνες προς το τέλος του Σεπτέμβρη. Βάση των κανονισμών της ΟΥΕΦΑ, έχουμε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουμε το 5% της χωρητικότητας των σταδίων (δηλαδή μεταξύ 1000-1200 εισιτηρίων). Σε περίπτωση που η ζήτηση είναι μεγαλύτερη, θα υποβάλουμε αίτημα στις ομάδες για να μας παραχωρήσουν περισσότερα εισιτήρια και θα δούμε κατά πόσο θα μας το υλοποιήσουν. Η τιμή του εισιτηρίου για τους εκτός έδρας φιλάθλους έχει καθοριστεί από την ΟΥΕΦΑ στα €20.

ΠΑΚΕΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΕΣ: Πιθανόν εντός της βδομάδας να αρχίσει η διάθεση των πακέτων εισιτηρίων για τους τρεις εντός έδρας αγώνες μας στο League Phase του Conference League (Vikingur, Legia W., Rapid W.). Οι κάτοχοι Εισιτηρίου Διαρκείας θα μπορούν να αποκτήσουν πακέτο στη θέση που βρίσκεται το Εισιτήριο Διαρκείας τους, συνεπώς θα έχουν προτεραιότητα στην αγορά. Τα μεμονωμένα εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα εκτιμάται ότι θα κυκλοφορήσουν την εβδομάδα του αγώνα. Να σημειώσουμε πως μια μικρή μερίδα κατόχων Εισιτηρίου Διαρκείας δεν θα μπορούν να αγοράσουν πακέτο στη θέση που βρίσκεται το Εισιτήριο Διαρκείας τους, καθώς – όπως είχαμε ενημερώσει κατά την έναρξη διάθεσης των Εισιτηρίων Διαρκείας – κάποιες θέσεις του γηπέδου είμαστε υποχρεωμένοι ως Σύλλογος, βάση των κανονισμών, να τις παραχωρήσουμε για τις ανάγκες της ΟΥΕΦΑ. Στους συγκεκριμένους κατόχους Εισιτηρίου Διαρκείας θα κρατηθεί άλλη θέση στην κερκίδα που βρίσκεται το Εισιτήριο Διαρκείας τους.

– ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: Μέχρι στιγμής οι κάτοχοι Εισιτηρίου Διαρκείας έχουν ξεπεράσει τους 10680, αριθμός που εντυπωσιάζει και προκαλεί θαυμασμό για τη δυναμική, το μέγεθος και την αφοσίωση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είναι η 3η διαδοχική χρονιά που καταρρίπτεται το Παγκύπριο ρεκόρ διάθεσης Εισιτηρίων Διαρκείας. Η αύξηση που παρατηρείται είναι όντως πολύ μεγάλη, ενώ μας προκαλεί ικανοποίηση και το γεγονός ότι βλέπουμε ολοένα και περισσότερες οικογένειες και παιδιά στο γήπεδο.