Home FEATURED Την Παρασκευή το νέο επεισόδιο στο… σήριαλ φορ

Την Παρασκευή το νέο επεισόδιο στο… σήριαλ φορ


Οι μέρες περνάνε και δεν προκύπτουν εξελίξεις όσον αφορά την ενίσχυση με επιθετικό.


Η ομάδα προγραμματισμού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εδώ και καιρό έψαχνε έναν πρωτοκλασάτο επιθετικό όμως δεν κατέστει δυνατό να γίνει προσθήκη με κανονική μεταγραφή.

Πλέον τα σενάρια είναι δύο και την Παρασκευή όταν θα δηλωθεί η τελική λίστα στην ΚΟΠ θα διαφανεί εάν θα έχουμε τη δυνατότητα να προχωρήσουμε σε απόκτηση επιθετικού.

Αυτή την στιγμή στη λίστα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον Κατάλογο Α’ υπάρχουν 15 ξένοι χωρίς τους Μπεζούς και Μπάκιτς. Εάν δηλωθούν και οι δύο στη λίστα τότε θα πάμε στους 17 και δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να προχωρήσουμε σε μεταγραφή άνεργου.

Υπενθυμίζουμε ότι για να μπορεί να εγγραφεί στη λίστα της ΚΟΠ ο οποιοσδήποτε άνεργος ποδοσφαιριστής θα πρέπει να υπάρχει μια κενή θέση στον Κατάλογο Α’. Δεν επιτρέπεται να γίνει αντικατάσταση με άλλον ποδοσφαιριστή.

Οπότε εάν την Παρασκευή αφήσουμε μια θέση στη λίστα κενή και μείνει εκτός ο Μπεζούς ή ο Μπάκιτς (το πιο πιθανό ο δεύτερος) τότε θα συνεχιστεί το σήριαλ φορ στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Μετά τις 9 Σεπτεμβρίου, ισχύουν τα ακόλουθα:

-Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι ομάδες μπορούν να διενεργούν υποσχετικές μεταγραφές ποδοσφαιριστών που τα διεθνή πιστοποιητικά εγγραφής τους είναι ήδη κατατεθειμένα στην ΚΟΠ. Δεν δικαιούνται δηλαδή διεθνείς μεταγραφές.

-Από τις 14 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι ομάδες δικαιούνται να εγγράφουν άνεργους ποδοσφαιριστές. Άνεργοι θεωρούνται οι ποδοσφαιριστές που ήταν χωρίς συμβόλαιο μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου και δεν είχαν πραγματοποιήσει μεταγραφή στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

*Σημειώνεται πως, η εγγραφή άνεργου ποδοσφαιριστή στον κατάλογο Α’, επιτρέπεται νοουμένου ότι υπάρχει κενή θέση στον κατάλογο. Δεν επιτρέπεται η εγγραφή ανέργου προς αντικατάσταση άλλου ποδοσφαιριστή του καταλόγου Α’.